Cookies med chokolade.

One pot pasta med kødboller.

Jo mindre opvask man kan have i en husstand, jo bedre – synes jeg. Jo færre beholdere maden kan laves med, jo bedre! Derfor er jeg mega fan af one pot retter. Denne ret er mega lækker – og der bruges kun et enkelt ildfast fad, et skærebræt, en kniv og en skål. Win win!

photogrid_1513113267828

Mangler du andre one pot retter? Så er der en super nem og lækker ret her.

Jeg har altid fryseren fyldt af hjemmelavet tomatsovs – det er skønt at have på lager, da det smager så meget bedre og er ret simpelt at lave også. Opskriften på tomatsovs kan du blandt andet finde i denne opskrift: baconbombe.

photogrid_1513113140099

4 personer.
Forberedelsestid: 1 time.
Heraf arbejdstid: 15 minutter.

Ingredienser:
500 gram hakket oksekød.
1 spsk oregano.
1 tsk salt.
1 hakket rødløg.

250 gram pasta.
1 glas tomatsovs/en portion tomatsovs.
150 gram valgfri grøntsager.
4 dl mælk.
100 gram mozerellaost.

Fremgangsmåde:
1. Put pasta og hakket grøntsager i et fad.
2. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
3. Bland kød, krydderier og hakket rødløg.
4. Form kødbollerne og læg dem ovenpå pastaen.
5. Hæld tomatsovs og mælk ovenpå.
6. Drys revet ost på.
7. Sæt retten i ovnen ca 15 minutter.
8. Vend alle kødbollerne omvendt så de bliver gennemstegt.
9. Sæt retten i ovnen igen i 20-30 minutter.
10. Retten serveres eventuelt med en salat – men ellers blot som den er.

photogrid_1513113224664

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookies med chokolade.