Broccoli i butterdej.

Æggeletter.

Kender du det – man skal have tarteletter med fyld til aftensmaden, men skal man have en eller 2 pakker tarteletter? En pakke er aldrig nok, mens to er alt for mange.. Fortvivl ikke, køb 2 og brug de resterende til denne lækre resteret: æggeletter! Perfekt på et brunchbord, en lækker frokost eller en hurtig aftensmad.

photogrid_1512506898392

Jeg har skrevet opskriften udfra en helt pakke tarteletter, men hvis du kun har 7 tilbage, justere du den blot til.

10 stk.
Forberedelsestid: 35-40 minutter.
Heraf arbejdstid: 5 minutter.

Ingredienser:
10 tarteletskaller (gerne luksusvarianten)
10 stykker skinke.
10 æg.
Salt.
Peber.

photogrid_1512506935445

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2. Stil skallerne i et ildfast fad.
3. Put et stykke skinke i hver.
4. Klæk æggene seperat i en skål så du kan fjerne skallerne hvis du skulle være uheldig at få dem i. Put et æg i hver tartelet.
5. Drys med salt og peber.
6. Sæt fadet i ovnen 30-35 minutter til æggene er stivnet.

Æggeletterne serveres med en hurtig salat eller bare som de er.

Velbekommen.

Mangler du inspiration til andre resteretter, kan jeg anbefale: pizzapasta eller bønner ala mexico.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccoli i butterdej.