Da der kom torden i vores lyserøde sky #2

Nutellamuffins.

Så har min blog og jeg taget et nyt skridt – bloggen er nu rykket til bloggers delight! Det er super skønt – jeg er vildt glad for den beslutning .. Den seneste uge har der været ret stille her på bloggen, vi har været presset med renovering af huset, så det kan blive klart til salg og så er den resterende tid blevet brugt på at få bloggen flyttet.

20171125_080351

Men i er heller ikke gået glip af ret meget, jeg har stort set ikke lavet mad en hel uge 😂 i weekenden bagte vi dog lidt kager – det er altid et hit for pigerne at være med i køkkenet, så det er jo et plus!

I min verden er nutella et musthave i et hvert køkkenskab – den lækre, cremet, bløde bid af himlen kan bruges i utallige sammenhænge, blandt andet nutellastjerne eller flødeboller ❤ i sidste weekend stod bageprojektet på nutellamuffins – en lille lækker vaniljemuffin med en nutellaoverraskelse i midten..

Opskriften får i her..

Ingredienser:
125 g smør
175 g sukker
2 tsk vaniljeessens
3 æg
250 g mel
1½ tsk bagepulver
1 knivspids salt
1 dl fløde
Nutella efter smag

Fremgangsmåde:
1. Rør smør og sukker luftigt med en håndmixer.
2. Tilsæt 1 æg ad gangen. Pisk imellem hvert æg.
3. Tilsæt mel, salt og bagepulver sammen med fløden og vaniljeessens. Rør det godt sammen men pisk endeligt ikke for længe.
4. Kom dejen i muffinsforme og put en klat nutella i hver muffin. Brug en strikkepind eller lignende til at “tegne” mønster med nutellaen på toppen.
5. Bag kagerne i 20-25 min. ved 180˚C.

Velbekommen!

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da der kom torden i vores lyserøde sky #2