Indbagt pizza med hvidløg og ost.

Pasta med kødsovs.

Mandag aften fik vi pasta med kødsovs – jeg lavede en dobbelt portion fordi vi tirsdag fik rester, dog i en opgraderet version, den opskrift får i senere ?

Men jeg kan kun anbefale en dobbelt portion, for det kan sagtens spises 2 dage i streg uanset om man opgradere det anden dag eller ej. Selve kødsovsen kan også sagtens fryses til nem mad en anden god gang.

Ingredienser:
250 gram hakket oksekød.
1/2 løg.
1/2 dåse tomatpure.
100 gram grøntsager.
Salt.
Peber.
Oregano.
Tomatsovs (1/2 portion eller glas.)
2 dl mælk.
250 gram fuldkornspasta.
Revet pamasan som topping.

Fremgangsmåde:
1. Steg oksekødet. Tilsæt løg og tomatpure.
2. Sæt pastaen til at koge efter anvisningen på pakken.
3. Tilsæt grøntsager, tomatsovs og mælk til kødsovsen. Smag til med salt, oregano og peber.
4. Når pastaen er færdig er kødsovsen det også. Serveres med friskrevet pamasan på toppen.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indbagt pizza med hvidløg og ost.