Farverige chokoladebrud.

Pandekager med fyld.

I dag har vi været på lossepladsen med en masse rod fra kælderen hvorefter turen gik til bauhaus – vi skulle indkøbe maling til vores kælder og skur da det skal færdiggøres inden vores fortstående hussalg. Under pigernes middagslur drømte Jesper og jeg os til alle mulige lækre rejsedestinationer, for jeps, planen er at sælge huset med et forhåbentligt så stort overskud at vi kan tage ud og rejse til nogle lækre destinationer, vi er på stående fod enige om Singapore og så må tiden vise hvor vi derudover skal hen og om huset overhovedet genere et overskud. :p ..

Agnes og jeg var efter middagsluren med mormor i Opera – det var virkelig sjovt, Agnes sad helt stille og fulgte med på scenen hvor Askepot udspillede sig.

Da vi kom hjem tilberedte vi aftensmaden, som bestod af indbagt pizza – men jeg har haft så mange indlæg at skrive til jer, at jeg slet ikke har fået gårsdagens aftensmad på bloggen, og det går jo ikke, så den får i nu.

Pandekager, søde, salte – begge dele er super lækkert. Pandekager er dog en af de der ting der bare tager en evighed om at lave, føler man – men egentligt tager det ikke ret lang tid, når først man er igang. Bevares – det tager da lidt til at vænne pandekagerne – men man behøver jo heller ikke lave en kæmpe stak som i Rasmus Klump.

Vi fik pandekager med kylling, salat, mozzerellaost og dressing til aftensmad lørdag aften, og både pigerne og manden var ganske tilfredse med den menu.

Det tog ikke ret lang tid at lave maden – kyllingen skal have omkring 30 minutter i ovnen og det er den der tager længest tid om at blive færdig – mens pandekagerne tog mig omkring 15 minutter at tilberede.

Opskriften får i her:

4 personer.
tilberedningstid: 35 minutter.
heraf arbejdstid 35 minutter.

Ingredienser:
2 kyllingbryster.
Oregano.
Salt.
Olie.

2 æg.
4 dl mælk.
1 spsk salt.
1 spsk olie.
200-250 gram mel.

Smør/olie/margarine til stegning.

Salat.
Agurk.
Ost.
Creamfresiedressing.

Fremgangsmåde:
1. Skær kyllingen i små stykker og hæld krydderier og lidt olie på. Fordel krydderierne godt på kyllingen og læg den i et ovnfast fad. Kyllingen stilles i en kold ovn som tændes på 20 grader varmluft.
2. Bland alle ingredienserne til pandekagerne, hold igen med melet – konsistensen skal være lidt tynd, men stadig dejagtig. Stil dejen i køleskabet 5-10 minutter.
3. Skær grøntsagerne ud.
4. Varm en pande godt op og smelt noget fedtstof på den. Put dej på panden til den første pandekage. Vend pandekagen når alt dejen er stivnet. Bag pandekagen færdig og gentag derefter med endnu en pandekage. Der bliver omkring 8 pandekager af denne portion.
5. Læg en pandekage på din tallerken, fyld mozzerellaost på halvdelen – put kylling og salat på en halvdelen af den halvdel med ost (dvs. en kvart pandekage) Fold pandekagen på midten og derefter på midten igen så du har en kvart pandekage med fyld. Put dressing på toppen og server pandekagerne.

Velbekommen.

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farverige chokoladebrud.