Lasagne suppe.

Saltet karamel popkorn.

Findes der noget bedre end at poppe sine egne popcorn? Yes! At overhælde dem med lækker sweet and salty karamel! De bliver både knasende og helt uimodståelige. Jeg prøvede de dersens købevarianter for lææænge siden – men de er både dyre og kedelige i længden ? Så hvorfor ikke lave sine egne, tænkte jeg – og sprang ud i det!

For noget tid siden læste jeg på en amerikansk hjemmeside at de blev gode hvis man puttede bagepulver i sin karamel – så det gjorde jeg, and here they are;

Saltet karamel popkorn:
Ingredienser:
3 spsk olie.
1 dl popkornskerner.
150 gram sukker.
30 gram smør.
1 tsk flage salt.
1 tsk bagepulver.

Fremgangsmåde:
1. Varm olien i en tykbundet gryde. Put dine popkornskerner deri. Husk at ryste undervejs så de ikke brænder på!
2. Når dine popkorn er færdige hældes de ud på en bageplade beklædt med et stykke bagepapir.
3. Put sukkeret i en gryde og lad det smelte til en let brunlig sukker. Tilsæt smøret og salt og rør jævnligt. Når din karamel er jævn og flot i farven tages den af blusset og der hældes 1 tsk bagepulver i ubder omrøring. Det bruser nu op.
4. Hæld karamellen over dine popkorn – fordel det jævnt udover dem alle og skil dine popkorn ad.

Serveres til gæster, fødselsdagsfester eller bare på en ganske almindelig alt for lang torsdag ?

Velbekommen!

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lasagne suppe.