Kartoffeltwisters med fetadip.

Klar suppe med kylling og hvidløgsosteflutes.

I dag stod aftensmaden på klar suppe, jeg havde allerede igår kogt den, så den blot skulle varmes i dag. Jeg tilsatte dog lidt ris og lavede nogle lækre osteflutes med hvidløgssmør.

Maden var på bordet da klokken rundede 18.00 – jeg arbejder nemlig som bekendt til 17.00 om torsdagen, så tiden er knap.

Jeg beklager billedkvaliteten, men ligemeget hvor meget jeg forsøger, så er det virkelig svært at få ordentlige billeder af maden nu hvor det er vintertid og mørket falder på allerede tja kl 16.30? Det gør ihvertfald intet godt for mine madbilleder ? ..

4 personer.
Forberedelsestid: 2 timer og 30 minutter.
Heraf arbejdstid: 30 minutter.

Ingredienser:

3 liter vand.
3 porre.
En god håndfuld gulerødder.
2 store stykker kyllingebryst.
2 boullionterninger.
Salt.
3 dl ris.

2 grov baugetter .
100 gram smør.
2 fed hvidløg.
En god håndfuld persille.
2 mozerella oste kugler.

Fremgangsmåde:
1. Suppen bestående af vand, hele kyllingebryster, hakket gulerødder, hakket porre og boullionterninger puttes i en gryde som skal småkoge/simre i ca 2 timer.
2. Efterfølgende eller dagen efter fiskes de 2 stykker kylling op af gryden og skæres i små stykker. Ris tilsættes derudover og det koges ca 30 minutter mere.
3. Mens suppen koger laves hvidløgssmøret bestående af smør, hakket hvidløg og hakket persille.
4. Ovnen tændes på 200 grader varmluft.
5. Der skæres riller i de 2 baugetter, og i hver rille puttes der først hvidløgssmør og dernest mozerellaost som inden da er skåret i skiver.
6. Baugetterne puttes i ovnen ca 10-15 minutter eller til de har fået farve og er spørde på toppen.

Suppen serveres rygende varm med hvidløgsbrøddet.

Velbekommen.

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kartoffeltwisters med fetadip.