Kartoffelmos med skildpadder.

Kartoffeltwisters med fetadip.

Aftensmaden stod i dag på kartoffeltwisters, kylling, ærter og fetadip, nemt og lækkert ?

4 personer.
Tilberedningstid: 1 time og 30 minutter.
Heraf arbejdstid: 30 minutter.

Ingredienser:
8 kartofler, gerne aflange.
8 træ eller metalspyd.
2 store kyllingebryster.
1/2 pose ærter.
Paprika.
Oregano.
Timian.
Salt.
Løgpulver.
Olie/smør.
1/2 pakke puck salatost.
4 spsk creamfresie.
1/2 agurk.

Fremgangsmåde:
1. Læg dine spyd i vand.
2. Skyld dine kartofler godt.
3. Sæt kartoflerne på pindene.
4. Skær kartoflen i spiraler – lidt øvelse gør mester. Start i den ene ende – læg kniven lidt skævt på kartoflen, og skær “igennem” til du rammer din træpind. Tving kniven skævt i kartoflen mens du stille og roligt drejer rundt. Når du har en fin spiral fordeles den ud på pinden.
5. Læg dine 8 kartoffelspyd på et ildfastfad – mine hænger på kanterne.
6. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
7. Skær kyllingen i 4 stykker hver så du har 8 i alt. Læg kyllingen i et ildfast fad.
8. Krydder kyllingen med paprika, oregano og timian. Overhæld lidt olie.
9. Krydder kartoffeltwisterne med løgpulver og salt – overhæld også med lidt olie.
10. Stil begge fade i ovnen i ca 1 time.
11. Skær agurk og feta i passende stykker. Rør det sammen med creamfresie og stil på køl.
12. Kartoffeltwisters, kylling og fetadip serveres med ærter og nydes rygende varmt.

Velbekomme!

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kartoffelmos med skildpadder.