Madplan uge 41/42.

One pot pasta – kylling.

Pigerne og jeg holder ferie denne uge – og jeg elsker det! Jeg er vild med de rolige dage – tid til hinanden, tid til at lege og hygge os og ikke mindst nærværet. Hvad ugen byder på, ved vi endnu ikke – hvilket er mega skønt!

De fleste kender den, one pot pasta. Mega nemt, mega lækkert og minimale mængder opvask – #winwin! I dag var planen faktisk at lave kyllingelasagne, men da det gik op for mig at jeg havde glemt at tage hjemmelavet tomatsovs op af fryseren, ændrede jeg kurs til en lækker one pot pasta.

Denne variant er med hakket kyllingekød, så udover at være nem og lækker er den også fedtfattig. Jeg har spækket den med grøntsager og krydderier – men jeg brugte også en enkelt milda creamfine fløde for at få den creamet og lækre smag.

Jeg havde nogle poser grøntsager i fryseren, så jeg tog blot en enkelt af dem, den indeholdte ca 150 gram revet gulerod, 150 gram broccoli og 100 gram spinat.

4 personer (+rester til madpakken)
Forberedelsestid: 25 minutter.
Heraf arbejdstid: 10 minutter.

Ingredienser:
500 gram hakket kylling.
1 rødløg.
2 dåser hakket tomat.
1 milda creamfini.
250 gram pasta.
400 gram valgfri grøntsager.
2-3 dl vand.
1 spsk oregano.
1 spsk timian.
1 spsk basilikum.
1 spsk paprika.
1 spsk knust spidskommen.
1 tsk løgpulver.
Salt efter smag.

Fremgangsmåde:
1. Brun kyllingkødet i en stor gryde.
2. Skær rødløg i stykker.
3. Skær dine andre grøntsager hvis du ikke har dem på frost i små stykker som jeg.
4. Når kødet er brunt tilsættes alle andre ingredienser og der røres rundt.
5. Lad retten simre til pastaen er færdigkogt.
6. Serveres straks evt med nogle osteboller eller en nem salat.

Velbekomme!

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 41/42.