Pomfritter ala sunset.

Gratineret tacos.

Pigerne holdte fri med farmor i dag – Agnes siger at hun har drukket kaffe og set Vaiana, så mon ikke at de har hygget sig ?

Dagens aftensmad blev en hurtig omgang taco med fyld. Fra jeg startede madlavningen, til den endte på bordet gik der 20 minutter – så det er bestemt til at overskue. Opskriften er mega nem at gå til – og jeg tænker faktisk det er en perfekt nybegynderret, så måske jeg skal skrive den på lidt oftere om torsdagen og så nøjes med at sende Jesper et link til min blog? Det ville bestemt være en mulighed ?

10 tacoskaller med fyld/2 voksne og 2 børn.
Forberedelsestid: 20 minutter
Heraf arbejdstid: 15 minutter

Ingredienser:
500 gram hakket oksekød.
Olie.
1 pose tacomix.
1 dåse tomatpure.
1 rødløg.
1/3 del broccoli.
1 pakke tacoskaller med 10 stk.
150 gram chedderost.
1 dåse majs.
1/2 agurk.
2.5 dl creamfresie.
1/2 pose gougamolemix.
2 advokadoer.

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
2. Brun kødet i en gryde med lidt olie.
3. Hak løg og broccoli i små stykker.
4. Når kødet er brunt tilsættes først tomatpure – det gennemsteges og tacomix krydderierne tilsættes.
5. Løg og broccoli tilsættes.
6. Varm kødet godt igennem og fyld det derefter i tacoskaller som stilles i et ovnfast fad. Tacoskallerne skal ca fyldes halvt.
7. Tacoskallerne overdrysses med chedderost og lunes i ovnen i 5-10 minutter.
8. Mens tacoskallerne er i ovnen skæres agurkerne i små stykker.
9. Mos advokadoerne og tilsæt 2 spsk creamfresie og 1/2 brev gougamolemix.
10. Når chedderosten har fået lidt farve serveres de med gougamole, creamfresie, agurk og majs.

Velbekommen!

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

Hvis du kan lide mexicansk mad, er Bønner ala mexico, tortillia tærte eller pulled chicken til mexicanske pandekager måske også noget for dig? Opskrifterne finder du ved at klikke på navnet som også er den farvet tekst.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pomfritter ala sunset.