Triple chokolade brud med chokofant og rutebiler.

Zatler – en verden af lys.

#Reklame.
I sidste uge var Agnes og jeg nede og hente en pakke hos den lokale pakkeshop – der er vi vist alt for ofte.

Denne gang var det en skøn lampe der blev hentet fra ‘Zatler.dk – en verden af lys‘. Og jeg må sige at jeg virkelig er overrasket over kvalitet og design. Vi havde bestilt en smuk enhjørning lampe, hvilket pigerne var meget fasineret af.

Jeg har brugt mange penge og tid på at søge efter den perfekte natlampe herhjemme – hidtil uden held. Vi har haft alt fra billige bauhaus lamper til dyre Miffy lamper, men de har alle været ubrugelige til det formål vi skulle bruge dem til. Miffylampen lyste alt for kraftigt selv på laveste niveau, mens bauhauslampen løb tør for strøm midt på natten, selvom den stod i lader.

Lampen fra Zatler.dk kommer i den skønneste indpakning, man kan virkelig se at det er kvalitet, allerede ved første øjekast. Da jeg pakkede den ud, så jeg straks at den var ledningsfri – en bonus jeg ikke havde set komme! Det E L S K E R jeg virkelig! På den måde behøver man ikke tænke over strømstik ved placering. #winwin. Der er desuden en skøn hilsen i pakken – selvom jeg godt ved at alle får sådan en, så synes jeg virkelig det er dejligt når firmaer har taget sig tid til forsendelsen og ikke bare smider det i en sort pose med gaffatape.

Den fine rosa farve omkredser de tilpas lysende LED-pærer, og den passer perfekt ind både på børneværelset og i soveværelset hvor den står lige pt. Agnes fandt hurtigt tænd/sluk knappen hvilket absolut er et plus hvis man har børn på eget værelse, der kan have behov for at tænde lys om natten.

Endnu et plus er at lamperne er CE-mærket og de er med FSC-garenti, hvilket blandt andet betyder at der er taget hensyn til menneskets sundhed, planteliv og dyreliv. Jeg er vild med miljøbeviste produkter!

Agnes og Ellie er ihvertfald vilde med lampen, og jeg er sikker på at de også ville være vilde med mange af de andre lamper på Zatler.dk, som forhandles af min medblogger Barbarazatler ?

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

Mit klare formål med bloggen her er ærlighed; hvis jeg har nogle sponsoreret indlæg eller, som i dette tilfælde, reklameindlæg vil anmeldelserne altid være 110% sandfærdige. Modtager jeg et produkt som jeg ikke er tilfreds med, så lader jeg hellere vær med at anmelde produktet, end at give dårlige anmeldelser eller at give ukorrekte oplysninger for at få et, i mine øjne, dårligt produkt til at fremstå godt. Derfor vil det altid være i læserens interesse at læse en anmeldelse og i virksomhedens interesse at samarbejde med mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Triple chokolade brud med chokofant og rutebiler.