Zatler - en verden af lys.

Tortillia tærte.

Endelig er jeg rask! Det har virkelig været en hård omgang hvor jeg bare har følt mig som en elendig mor. Heldigvis er jeg nu ovenpå igen, og nu må jeg have taget min sygedel for de næste 10 år ? …

Igår lavede jeg mega nem mad, valget stod imellem justeat.dk eller mega nem mad, så det blev det sidste, grøntsager booster jo immunforsvaret ikke?

4 personer.
Forberedelsestid: 30 minutter.
Arbejdstid i alt: 15 minutter.

Ingredienser:
500 gram hakket oksekød.
200 gram grøntsager.
Salt og peber.
Olie til stegning.
1 pakke fuldkorn tortillia.
250 gram hytteost.
1 tomat.
1 rødløg.
150 gram chedderost.
150 gram mozerellaost.
2 advokadoer.
3 dl creamfresie.
1/2 pose guacamolemix.
Edamamebønner.
Agurk.

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2. Steg oksekødet i en smule olie på en pande. Tilsæt grøntsager, jeg brugte lidt forskellige rester jeg tidligere havde frosset ned.
3. Find en springform – start med en tortillia i bunden. Put halvdelen af hytteosten på, drys med lidt peber. Læg skiveskåret tomat og rødlæg ovenpå.
4. Put en ny tortillia ovenpå. Drys chedder og mozerellaost ovenpå. Hæld halvdelen af kødet på og fordel udover tortilliaen.
5. Fortsæt med et lag som nr. 3 og derefter et lag som nr. 4. Put tilsidst en tortillia på toppen og drys med det sidste ost.
6. Tortillia tærten bages i ovnen i 15 minutter.
7. Mens tærten bages i ovnen laves guacamole af 2 moste advokadoer, 1 dl creamfresie og en halv pose guacamolemix.
8. Pil derefter edamamebønnerne og skær agurkerne.
9. Når tærten er færdigbagt, serveres den med gaucamole, creamfresie, edamebønner og agurk.

Velbekommen.

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zatler - en verden af lys.