Tortillia tærte.

RABATKODE: Anmeldelse af SIGR mens skincare

Min skønne mand har været så heldig at modtage et skønt sæt med hudpleje til mænd til test. Jeg har bedt ham lave anmeldelsen selv, da det giver mest mening når nu det er ham der har testet produkterne. Det følgende er Jespers ord, og ikke mine:

Baggrundsinfo om SIGR
SIGR blev født i 2014 hvor ejeren Kristian mente at der manglede nogle ordenlige og naturlige produkter til mænd. Kristian begyndte derefter en 2 årig proces i at udvikle disse lækre cremer. Naturlige ingredienser har været en høj prioritet og det betyder derfor at der er meget få kemiske stoffer i produkterne. Ligeledes går SIGR meget op i at deres producenter er så miljøvenlige som muligt.
SIGR produkterne bliver produceret i Danmark.

Design
Det er et flot stilrent design og det er tydeligt at det henvender sig til mænd, synes der er lidt army look over produkterne, da farven på produkterne er grågrønne med sort låg. De har et stilrent look og ser eksklusive ud.

Jeg har prøvet den samlede pakke med alle produkterne (all in).
Den består af disse 5 produkter

SIGR – Face wash
SIGR – Face moist
SIGR – face balm
SIGR – Body lotion
SIGR – Shave gel

Bagpå alle produkterne står der hvornår de bør anvendes og hvad de gør ved huden. Hvilke ingredienser der er brugt og hvor de er produceret.

Jeg er yderst tilfreds med produkterne som jeg kan give mine varmeste anbefalinger.
De to produkter jeg har brugt mest har været Face wash og Face balm, disse to produkter har jeg brugt hver gang jeg har været i bad. Jeg synes duften er skøn, jeg kan bedst beskrive duften med den duft der oftest er ved et wellnes ophold eller hvis man sidder hos frisøren.

Face wash
Denne wash har jeg brugt i badet, den er nem at påføre – den dufter skønt og giver en følelse af friskhed. Min hud har en tendens til tørhed efter bad, men sammen med Face Balm er min hud fugtig og smidig.

Face balm
Den her creme er virkelig lækker. Den har en tilpas konsistens til både at kunne bruges til fedtet hud og tør hud som jeg har.

Jeg kan sagtens anbefale alle produkterne, og da julen er lige for døren så synes jeg det er en oplagt julegave.

Opsurmering af alle fordele:
Naturlige ingredienser
Fugtig creme
Behagelig duft
Fair pris
God sortiment
Flot design
Dansk produceret

^ ovenstående er skrevet af min skønne mand, Jesper. Jeg overtager hermed resten af indlægget.

Rabatkode
Jeg har været så heldig at få lov at give mine skønne læsere en rabatkode til køb af disse hudpleje produkter fra SIGR til mænd. Som Jesper nævner, er det jo snart jul, og det ville da være lækkert at give ens mand en skøn julegave med god rabat ikke? Rabatkoden gælder på alle enkeltprodukter. Hvis i har lyst til at købe en af de pakker der ligger på shoppen, skal i blot putte alle produkterne enkeltvis i kurven 🙂 .. Rabatkoden giver 30 % på alle enkeltprodukter, og ved køb over 350 kr er der gratis fragt. I skal blot skrive hashtagmor ved checkout og så får i 30 %. Køb hudpleje produkterne til mænd her. Rabatkoden gælder helt til d. 10. December – men skynd jer allerede nu at få klikket julegaven hjem ?

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

Mit klare formål med bloggen her er ærlighed; hvis jeg har nogle sponsoreret indlæg eller, som i dette tilfælde, reklameindlæg vil anmeldelserne altid være 110% sandfærdige. Modtager jeg et produkt som jeg ikke er tilfreds med, så lader jeg hellere vær med at anmelde produktet, end at give dårlige anmeldelser eller at give ukorrekte oplysninger for at få et, i mine øjne, dårligt produkt til at fremstå godt. Derfor vil det altid være i læserens interesse at læse en anmeldelse og i virksomhedens interesse at samarbejde med mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tortillia tærte.