Kylling i fad med ris.

Triple chokolade brud med chokofant og rutebiler.

Alle mine tidligere chokoladebrud opskrifter er faldet i god jord! Dem kan i finde her: risen og saltchips, S’mores og M&M’s og nougat. Disse dage ligger jeg syg herhjemme, det er virkelig frygteligt! Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft det SÅ skidt? Igår sov jeg on/off hele dagen, kun afbrudt af et besøg hos lægen og aflevering/hentning af børn. I dag kan jeg ikke sove – så jeg ligger bare på sofaen med 3 dyner på, mens jeg skiftevis fryser og sveder… Jesper har besluttet at vi ikke må spise slik mere .. han er en lort ? Jeg har dog nedlagt veto, for jeg kan ikke helt lade vær med at spise slik – så fra i søndags er sukkermængderne skåret ned til lejlighedsvis sukkerindtag og et minimalt indtag i weekenderne. Det bliver hårdt, men kroppen skal holde i mange år endnu, så det er det rigtige valg!

Heldigvis havde jeg denne opskrift klar på bloggen til jer, som jeg kunne poste i “dårlige tider” ? Og i dag er vist sådan en dag… Så here it goes..

Ingredienser:
100 gram mørk chokolade
50 gram lys chokolade
50 gram hvid chokolade
75 gram chokofant
1 god håndfuld rutebiler

Fremgangsmåde:
1. Beklæd en form med bagepapir.
2. Skær rutebiler i tern og chokofanter i skiver.
3. Fordel chokofanter og rutebiler i formen.
4. Smelt de 3 slags chokolade over hver deres vandbad.
5. Start med at hælde den mørke chokolade over fyldet og rør det lidt sammen så chokoladen dækker alt fyldet.
6. Put det lyse chokolade ovenpå i et valgfrit mønster.
7. Dekorer til slut med den hvide chokolade.
8. Stil på køl eller i fryseren til chokoladen har sat sig.
9. Skær chokoladebrudet ud i mundrette bider.

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i fad med ris.