Spaghetti tærte.

Triple chokolade brud med saltchips og Riesen.

Som nogle af jer måske ved har min mand altid mange sjove ideer – han er mega kreativt tænkende, men han er elendig til at udføre projekterne – her kommer jeg så ind i billedet. Jesper kunne godt tænke sig at kaste sig ud i noget chokoladeproduktion, så vi fandt sammen på nogle skønne opskrifter.

Vi har før lavet disse, Triple Chokolade S’mores brud og disse Triple chokolade M&M’s og nougat brud – begge slags med stor succes.

Da Jesper og jeg for mange år siden lærte hinanden at kende, var han vild med at spise chokolade og chips på sammen tid, fordi han godt kunne lide smagen af det sammen – så for en uges tid siden, kastede vi os ud i projekt ‘triple chokolade brud, med salt chips og riesen’, bare som en test. Det blev virkelig vellykket!

Ingredienser:
100 gram mørk chokolade
50 gram lys chokolade
50 gram hvid chokolade
8 riesen
1 god håndfuld saltchips

Fremgangsmåde:
1. Beklæd en form med bagepapir.
2. Skær riesen i tern og knus chipsene.
3. Fordel chips og riesen i formen.
4. Smelt de 3 slags chokolade over hver deres vandbad.
5. Start med at hælde den mørke chokolade over og rør det lidt sammen så chokoladen dækker alt fyldet.
6. Put det lyse chokolade ovenpå i et valgfrit mønster.
7. Dekorer til slut med den hvide chokolade.
8. Stil på køl eller i fryseren til chokoladen har sat sig.
9. Skær chokoladebrudet ud i mundrette bider.

Opbevares på køl, men riesen bliver ret hård, så den kan med fordel tages ud inden den spises. Jeg spiste dog også et par stykker (eller 10) direkte fra køl, og alle mine tænder sidder i munden endnu 😉

Velbekommen.

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

Husk at deltage i konkurrencen om at vinde en snackpakke fra snackmover på min instagram profil!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spaghetti tærte.