Møre kyllingepakker med bådkartofler og bearnaisesovs.

Konkurrence og anmeldelse af Snackmover!

#reklame.
Jeg har længe overvejet at købe nogle af alle de lækre bokse man kan få rundt omkring på nettet – fyldt til renden med lækkert og anerledes slik og snacks fra USA, Kina m.m. jeg har dog valgt at lade vær med at bestille dem, for hey! Hvis jeg kender mig selv ret, så er det blot et endnu større sukkerindtag det ville føre med sig – og hvad godt er der ved det? I min søgen på lækre snackbokse faldt jeg i stedet over Snackmover; en boks fyldt til renden med lækre snacks, uden E-numre og andet skidt. Produkterne er i høj kvalitet, og både pigerne og jeg har nydt dem med god samvittighed.
Se de forskellige typer af snackpakker her.

Vi hentede pakken en torsdag – efter aftensmad, og Agnes var ellevild da hun fik lov at hjælpe med udpakningen af den. Snackpakken vi havde bestilt var “signatur+mini” og alle i husstanden var begejsteret over udvalget! Jeg kastede mig samme aften straks over wasabinødderne mens Agnes og Ellie først fredag fik lov at smage nogle af de lækre popcorn og deres frugtrulle.

Jeg er positivt overrasket over både indpakning, kvalitet og så er det for mig en mulighed for at smage en masse nye ting, som jeg aldrig før har prøvet. Det er virkelig skønt! Det eneste negative jeg kan sige om pakkerne er prisen, MEN kvalitet kontra pris er helt fair! Og man bruger jo alligevel en del penge løbende på snacks til ens børn som vi faktisk ikk har købt noget af siden vi fik pakken med posten. Leveringen var super hurtig, den ankom til pakkeshoppen lige rundt om hjørnet så det er virkelig nemt det hele!

I får her et lille udpluk over de skønne produkter der fulgte med min pakke, men husk at indholdet variere fra måned til måned.

Taking the pea – Wacky Wasabi.
Snacken var i signatur-pakken.

De her skønne wasabiærter er perfekt balanceret, de er både sprøde og stærke – men ikke for stærke!

Jeg drak en del vand mens jeg spiste disse med Jesper, blot fordi de simpelthen gjorde mig umådelig tørstig, så de er også gode, til at øge ens væskeindtag!

En kæmpe bonus er at der kun er 140 kcal i hele posen! Så spis den bare med god samvittighed ? Jeg er VILD med at det er baseret på en grøntsag – altså 74 % af indholdet er rent faktisk tørret ærter? Hvornår har en grøntsag nogensinde smagt SÅ godt?

Saltet chokolade kokosflager.
Snacken var i signaturpakken.

Okay – jeg er faktisk normalt ikke ret vild med kokos, men denne snack har omvendt mig fuldkommen! Både manden og jeg er enige om at smagen er fantastisk – det føles lidt som chips når man bider i dem, og de smager himmelsk! Jeg er fan.

Proper corn, saltet kokos og vanilje.
Snacken er fra minipakken.

Popkorn med saltet kokos og vaniljesmag? Det lyder umiddelbart ret skørt – men smagen er virkelig god! Jeg er ret vild med den søde vanilje blandet med den saltet popcorn. Ikke at jeg fik lov at smage rigtigt, pigerne var vilde med det!!

OBS: popcorn anbefales ikke til børn under 3 år, da de kan sætte sig fast i halsen.

Arctic paws.
Snacken fandt jeg i mini pakken.

Endnu en succesfuld snack til pigerne – den er faktisk lidt som en tør vingummi, og med smag af bær kan det aldrig gå helt galt. Posen var tømt på 0.2 – så snacken blev ihvertfald mere end godkendt.

K O N K U R R E N C E

Jeg har været så heldig at få lov at udlove en snackpakke fra Snackmover til en af mine skønne følgere på instagram – så hvis i har lyst til at deltage, så skynd jer hen på min instagram profil, hvor konkurrencevilkår m.m. også findes. Konkurrencen løber fra i dag, til og med d. 10.03.17 kl 18.30 – vinderen offentliggøres selvfølgelig både på bloggen og på Instagram.

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Møre kyllingepakker med bådkartofler og bearnaisesovs.