Farsbrøds Ø i kartoffel sø...

Møre kyllingepakker med bådkartofler og bearnaisesovs.

En af de ting folk oftest efterlyser er mørt og saftigt kylling – og det kan være svært at opnå ved en stegning på panden. Pigerne, manden og jeg er vilde med kyllingepakker, og vi spiser dem jævnligt fordi de kan varieres i uendelighed og smager fantastisk. Ikke nok med en fantastisk smag, jamen så tager det heller ikke ret lang tid at lave. #winwin

Søndag aften var de igen på menuen – som tilbehør fik vi igår kartofler og bearnaisesovs – men også ris er et udemærket valg ?

Foreslag til variation af fyld vi jævnligt benytter er blandt andet: stegt bacon (og baconfedtet), peberfrugt, blomkål, snittet spidskål, halve rosenkål, æbler, ost, majs og ærter. Igår brugte vi spinat, ananas og broccoli. Tomat er et must, ligegyldigt hvilket andet fyld man benytter.

Opskriften får i her:

4 personer
Forberedelsestid: 1 time og 5 minutter
Heraf arbejdstid: 20 minutter

Ingredienser:
En passende mængde kartofler
Olie
Salt
Peber
Bearnaisesovs
Sølvpapir
500 gram kyllinge bryst
1/4 del broccolihovede
2 store håndfulde frisk spinat
1 dåse ananas
1 dåse hakket tomat

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Skyld kartoflerne og skær dem i både.
3. Hæld olie, salt og peber på kartoflerne.
4. Riv 4 stykker sølvpapir af og fold lidt kanter på.
5. Skær kyllingebrysterne ud i 4 lige store stykker. (Jeg havde 2 som jeg delte lige over) og læg dem nederst i folien.
6. Skær ananas og broccoli i små stykker.
7. Fordel ananas, broccoli, frisk spinat og tomat ovenpå pakkerne.
8. Drys lidt salt og peber på toppen.
9. Luk pakkerne sammen og læg dem i et ildfast fad.
10. Put kartofler og kyllingepakkerne i ovnen i ca 45 minutter.
11. Lav bearnaisesovs i den sidste stegetid.
12. Vær obs på at der vil være en del væske i bunden af hver kyllingepakke, tøm dem gerne i fadet inden de lægges på tallerken.

Velbekommen.

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

   

2 kommentarer

  • Hvor er det dejligt, du sådan deler ud af dine opskrifter. Den med kyllingrulle er blevet brugt en del herhjemme – vi er vilde med den! ??

    Bare for lige at være lidt træls – dine billeder er voldsomt store (i hvert fald når jeg læser med fra pc’en) så jeg har svært ved helt at se hvad de alle forestiller ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak for rosen ❤
      Uh det beklager jeg – jeg må ærligt indrømme at jeg personligt stort set kun blogger gennem telefonen (og tjekker layout m.m.) og der er billederne passende. Jeg kigger lige på det – tusind tak for hintet ?

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farsbrøds Ø i kartoffel sø...