#Aftensmad #Mad, mad, mad! #Svinekød

Tortellini i bechamelsovs.

24. september 2017

Dagen i dag har stået på en masse hygge, først har vi været i bilka, toys’r’us og bauhaus – og til aften var vi hos min storesøster, hvor vi fejrede fødselsdag ? Pigerne hyggede sig som altid med deres skønne fætre!

Aftensmaden fredag, har jeg endnu ikke fået på bloggen, så den kommer selvfølgelig nu. Menuen stod på en nem men lækker pastaret – tortellini i bechemelsovs. Jeg havde en rest tomatsovs i fryseren og ellers kan man også bare købe en færdig hvis man ønsker hurtig mad. Hvis du gerne vil lave tomatsovsen fra bunden, kan den findes HER. Opskriften på tortellini i bechamelsovs kommer ihvertfald her;

4 personer
Tilberedningstid: 30 minutter
Heraf arbejdstid: 15 minutter

Ingredienser:
Tomatsovs (efter smag)
400 gram tortellini med ønsket fyld
3/4 broccoli hovede
30 gram smør
3 spsk mel
Mælk til rette konsistens
1 tsk muskatnød
200 gram revet mozerella

Fremgangsmåde:
1. Broccoli skæres i små bider og koges.
2. Tænd ovnen på 160 grader varmeluft.
3. Tortellinien koges også – jeg brugte den med skinke men spinat varianten kunne også være lækker!
4. Smøret smeltes i en gryde. Melet tilsættes og det røres sammen. Hæld mælk i lidt af gangen, vær obs på at sovsen ikke må klumpe! Når sovsen har den rette konsistens tilsættes muskatnød og 100 gram ost til sovsen.
5. I et fad hældes tomatsovs. (Jeg brugte ca 2 dl) Ovenpå putter du tortellini og broccoli (lag efter lag eller blandet sammen på forhånd).
6. Bechamelsovsen hældes ovenpå pastaretten og tilsidst drysses retten med de sidste 100 gram ost.
7. Pastaretten bages i ovnen i ca 15 minutter, indtil osten er gylden.

Velbekommen.

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen!

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar venterpaavin 23. september 2017 at 20:32

    Nu bliver jeg aldrig fan af pasta, men det er da alt for længe siden, at jeg har spist noget med bechamelsovs. Det er så yummet.

    • hashtagmor
      Svar hashtagmor 23. september 2017 at 21:39

      Det smager så lækkert! Man kan aldrig få for meget bechamelsovs ?

    Skriv kommentar