Pasta i fad med fetaost.

Betal med børnepenge.

#sponsoreret.
Vi kender det alle sammen, barnet vokser på mystisk vis 3 centimeter natten over og pludselig er både bukser, termodragt, og trøjer krympet til dværgstørrelse. Den shoppelystene mor klapper i sine små hænder, indtil hun kommer i tanke om at denne måneds tøjbudget allerede er overskredet.

Man ved jo godt at ovenstående kan betyde 2 ting, enten et overtræk på børnetøjskontoen og en sur mand, eller et barn der hele måneden må gå i for småt tøj. Den sidste mulighed, for småt tøj, er jo egentligt ikke en mulighed – og den første mulighed er heller ikke på nogen måde holdbar. I disse tilfælde er det jo perfekt, at så mange webshops der forhandler børnetøj, yder en service hvor man kan shoppe nu, og betale med børnepengene senere.

Børnepenge bliver udbetalt til alle med bopæls adresse på deres barn/børn 4 gange årligt (eller hver måned ved større børn). De bliver formentligt udbetalt til morens nem konto. Hvad man kan få i børnepenge afhænger af alderen på barnet, beløbet falder nemlig i takt med at alderen på barnet stiger – men det er uanset en ret stor sum penge man hvert kvartal modtager i børnepenge.

Som en lille serviceinfo kan jeg fortælle at beløbet pr. kvartal på børnepengene i 2017 er:
0-2 årige 4.491,-
3-6 årige 3.555,-
7-14 årige 2.796,-

Når børnene er over 14 år, udbetales børnepengene hver måned, og beløbet er hermed:
15-17 årige 932,-

Beløbet indeksreguleres hvert år – så det passer med forbrugspriserne, og i 2018 er beløbet følgende:

0-2 årige 4.506,-
3-6 årige 3.567,-
7-14 årige 2.808,-
15-17 årige 936,- (pr. måned)

Jeg har tidligere været modstander af konceptet, altså det med at betale med børnepenge. Jeg er virkelig en økonominørd – jeg elsker at lave budgetter og holde regnskaber for vores forbrug, og jeg bruger ikke penge jeg ikke har. MEN da jeg blev mor til Ellie, fik jeg en åbenbaring. Hvorfor skal butikkerne have mine penge med det samme, når jeg kvit og frit kan shoppe hos dem, og selv modtage renterne på min konto i flere måneder? Det er jo vildt smart! Jeg shopper derfor kun for penge vi har på kontoen, men jeg vælger oftest “betal med børnepenge” fordi jeg så stadig har pengene på min konto – hvilket er skønt i tilfælde af uforudsete regninger eller blot som ekstra mikroskopisk renteindtægt, #winwin.

Jeg har selv brugt servicen hos www.kidsworld.dk, hvor man både kan udsætte betalingen og få gratis fragt – alt sammen uden det koster en krone. Hos nogle andre børnetøjsbutikker skal man dog betale et mindre beløb for at gøre brug af servicen.

Mine seneste køb er disse:

Som i kan se er nogle af mine favoritmærker marmar og molo – begge mærker sidder perfekt på pigerne, men her i byen forhandles de kun ret få steder – når man kender mærket og størrelsen er det for mig helt perfekt at kunne ligge i min seng eller sidde i sofaen og klikke det hjem til pigerne ved behov. Disse to ordre er købt de sidste 14 dage – den første er betalt med børnepenge i oktober mens nummer to er betalt med børnepenge i januar, begge dele kvit og frit – og med gratis fragt!

Der er virkelig mange børnetøjswebshops der tilbyder servicen “betal med børnepenge”, i kan se listen her!

Vær dog opmærksom på at man ved brug af servicen skal betale med dankort – det skyldes virksomhedens sikkerhed. Hvis du shopper for 3.000,- kr og kontoen er i minus når børnepengene går ind og virksomheden derefter forsøger at trække beløbet, vil traktionen blive afbrudt når der ikke er dækning på kortet, og det ikke kan trækkes i minus – på den måde kunne virksomheder tabe mange penge, og derfor er det selvfølgelig bedst for alle parter på denne måde.

I kan læse mere om betaling med børnepenge på linket ovenfor – og ellers er i altid velkommen til at spørge både her og på facebook!

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta i fad med fetaost.