Tortellini i bechamelsovs.

Tomatsuppe med fuldkornspasta.

Jeg kan umuligt være den eneste der synes at weekenderne går ALT for hurtigt? Den er nærmest slut før den startede jo! Vi nyder altid weekenden i fulde drag – det er virkelig skønt at have en masse tid med pigerne, hvor vi ikke skal noget som helst, efter en lang uge, med alt for meget tid fra hinanden!

I weekenden har vi været hjemme hos min søster, for at fejre hendes fødselsdag – igår var vi hjemme hos en skøn veninde og hendes søn! Børnene hyggede sig helt vildt; og vi havde lidt venindehygge – det er virkelig skønt også at have tid til det engang i mellem ?

Søndag eftermiddag fik vi tømt det sidste ud fra kælderen, da vi efter vandskaden virkelig havde mange ting der skulle sorteres og smides ud.

Da tiden nærmede sig spisetid, skulle kødgryderne igang:

Suppe er skønt på en kold dag – sådan en regnfuld septemberdag som i dag, danner perfekte rammer om en rygende varm og fyldig tomatsuppe med lækre krydderier og fuldkornssuppehorn.

Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen at vi spiser en ret med tomat i uges løb – pigerne elsker det, det er sundt og nærende og ikke mindst nemt, så win win win! I dag var planen egentligt at jeg skulle lave cheeseburgersuppe, men det kunne jeg ikke helt overskue da jeg stod overfor kødgryderne – i stedet ændrede jeg lidt i madplanen og kogte en lækker tomatsuppe til familien! Opskriften får i her:

4 personer + lidt til madpakken
Tilberedningstid: 25 minutter
Heraf arbejdstid: 20 minutter

Ingredienser:
4 dåser hakket tomat
2-3 rødløg
3 forårsløg (kan erstattes af et alm løg)
5-6 fed hvidløg
2 spsk oregano
1 spsk timian
1 spsk basilikum
2 boullionterninger (grønt)
Lidt salt
2.5 dl fløde
200 gram fuldkornssuppehorn

Fremgangsmåde:
1. Hæld tomat, løg, krydderier og boullion i en stod gryde.
2. Lad det koge ca 5 minutter.
3. Blendt det hele til en jævn masse med en stavblender.
4. Tilsæt fløde og suppehorn.
5. Lad suppen simre ved mellem varme til pastaen er færdigkogt.
6. Serveres eventuelt med brød til – jeg havde en rest fuldkornsbrød, men også hjemmebagt foccasia er lækkert!

Velbekommen!

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tortellini i bechamelsovs.