Tomatsuppe med fuldkornspasta.

Pasta i fad med fetaost.

Mandag, dagen hvor jeg har fri klokken 14.00, mens Jesper først kommer hjem klokken 16.30. De fleste mennesker hader mandag, men jeg elsker mandag, mest af alt fordi jeg elsker at være sammen med pigerne og det er en af de dage hvor vi har flest timer sammen, altså lige bortset fra weekenden selvfølgelig. Jeg nyder at hente tidligt og bare tage det stille og roligt.

I dag da vi kom hjem, legede vi en masse, vi lagde tøj sammen og jeg fik aftensmaden færdiggjort, med pigerne i køkkenet selvfølgelig, selvom det nærmest kan være en præstation i sig selv er jeg ved at være ret god til det, hvis altså jeg selv skal sige det.. jeps, de ser mega søde ud, men lad jer ikke nare – de vil allerhelst begge hænge på mine arme og så er det ikke nemt at lave mad! Men lidt banan og et par kiks, så køre det #badmom.

Menuen i dag stod på den skønneste pastaret – okay, måske nærmere ostepastaret. Men hey, det er jo ikke for sjovt at flere af mine “gamle” veninder tilbage i tiden spurgte mig om jeg ikke lavede “ost med lasagne” jeg er altså virkelig fan af ost ? #ostmedostpå

Med en skøn kombination af kylling, grøntsager, fuldkornspasta, creamet moneysovs og saltet fetaost var retten en succes både hos voksne og børn!

Pastaretten er i den simple ende. Det tog mig ca 20 minutter i forberedelse, så det er jo til at have med at gøre! Vi har lidt under halvdelen tilbage, så aftensmaden i morgen må suppleres med en rugbrødsmad – men pigerne spiste også en del mere end de normalt ville have gjort. Opskriften får i her:

6 personer
Tilberedningstid: 45 minutter
Heraf arbejdstid: 20 minutter

Ingredienser:
250 gram pasta
2 store kyllingefiletter
Olie
Salt og peber
1/2 broccoli hovede
1/2 dåse majs
2.5 dl madlavningsfløde
5 dl moneysovs
1/2 pakke puck ost

Fremgangsmåde:
1. Skær kyllingen i tern og steg på en pande med lidt olie, salt og peber.
2. Tænd ovnen på 180 grader varmeluft.
3. Kog pastaen.
4. Skær broccoli i tern og kog.
5. Skær fetaosten i tern.
6. Hæld den færdigkogte pasta i et ovnfast fad, put kylling, majs og kogt broccoli ovenpå.
6. Hæld madlavningsfløde og moneysovs ovenpå og rør rundt.
8. Drys fetaost på toppen og gratiner i ovnen i ca 20 minutter.

Retten serveres varm eventuelt med en let og lækker salat ved siden af.

Velbekommen.

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

Hvis du synes om denne ret, vil du måske også kunne lide ‘kyllinge lasagnette‘, ‘pastasalat med fetadressing‘ og ‘tortellini i bechamelsovs‘.

Fortæl endelig hvis der er noget du kunne ønske anerledes på bloggen – jeg kan kun blive bedre! ? tilsidst, af hjertet tak, fordi du læser med, kommentere og deler mine indlæg og opskrifter – jeg bliver så glad hver eneste gang i interagere, fordi alt mit arbejde dermed bliver anerkendt ?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomatsuppe med fuldkornspasta.