Gratineret bagekartofler, broccolibites og pulled chicken.

Pastasalat med fetadressing.

I dag var vi til åbent landbrug i bryndum, og det var virkelig hyggeligt! Pigerne hyggede sig helt vildt – der var en ko der slikkede på deres hænder, vi red i hestevogn og Agnes red på pony, vi spiste pølser og kiggede på små søde køer. Det var fantastisk hyggeligt og vi skal klart afsted igen næste år!

Da vi kom hjem sov pigerne middagslur og efterfølgende blev aftensmaden tilberedt. Vi fik den lækreste pastasalat med feta og hvidløgsdressing. Agnes var en vildt god hjælper – hun lavede faktisk stort set dressingen alene Opskriften kan i finde herunder:

Antal: 8 personer, eller 4 personer i 2 dage.
Tilberedningstid: 2 timer
Arbejdstid: 30 minutter

Ingredienser;
Ca 600 gram kyllingebryst
Valgfrit marinade
500 gram pasta
Salt
Olie
500 gram puckost
2 spsk creamfresie
3 fed hvidløg
Ærter
Bønner
Edamabønner

1. Lav ‘pulled chicken’, se opskrift HER. (Begynd i god tid! Når der er ca 20 minutter tilbage af tilberedningstiden, starter du på punkt 2) Jeg brugte kylling og bbq-marinade i dag, men man kan også benytte taco-marinade som i ovenstående overskrift.
2. Kog pasta med olie og salt i vandet.
3. Hak hvidløg i en blender.
4. Put fetaosten i blenderen og hak det sammen.
5. Tilsæt creamfresie og blend videre.
6. Når pastaen er færdig, hældes vandet fra og det blandes sammen med dressingen.
7. Grøntsagerne og pulled chicken tilsættes og det hele blandes sammen inden det serveres.

Pastasalaten er også god dagen efter og jeg laver derfor oftest mad til 2 dage hvilket denne opskrift også er til. Hvis i kun ønsker en enkelt dags aftensmad, halveres ingredienslisten i opskriften blot.

Velbekommen!

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen.

2 kommentarer

 • Jette

  Ejj jeg gider simplenhen ikke noget der tager 2 timer 😀 ,skide irriterende at man ikke bare kan lave det i løbet af 0 komma fem,for det ser herre lækkert ud,og det smager helt sikkert også død lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hashtagmor

   Du kan bruge færdig stegt kylling fra de pakker man kan købe i supermarked 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratineret bagekartofler, broccolibites og pulled chicken.