Fantastiske fotominder.

Kylling/bacon lasagnette

Da pigerne og jeg havde ferie i sidste uge fandt jeg det skønneste kæmpe pasta konkylier på hylden i min lokale Netto – mit fund gav mig straks en uundgåelig lyst til kyllinglasagnette, så det skulle altså på denne uges madplan!

Jeg elsket virkelig at handle, at gå rundt i butikkerne og lade mig inspirere af de mange tilbud, nyheder og spotvare, det er lige mig! Bevares, det var sgu nemmere inden jeg fik børn, nu skal jeg ihvertfald hurtigst muligt videre – jonglerer med børn, vogn eller kurve, løbe efter 2 børn, der går i hver sin retning selvfølgelig OG finde vores vare. Men jeg elsker det stadig! #momlife

Jeg lavede en kæmpe portion tomatsovs i dag da jeg kom hjem fra arbejde med pigerne. Så nu har jeg 2 portioner i fryseren, som kan bruges til enten fyldte kødboller eller baconbombe – eller bare til en simpel pasta/kødsovs.

Agnes var helt vild med tomatsovsen, hun startede med smagsprøve og endte med at spise en helt skål med det, hvilket så også resulterede i at hun ikke havde lyst til mad, da den blev serveret. Men hey, tomatsovs er heller ikke det værste at spise ?

Jeg lavede en dobbeltportion, så vi har mad til 2 dage, men opskriften herunder er blot en enkelt portion til 2 voksne og 2 mindre børn.

Ingredienser:
Tomatsovs;
1 dåse hakket tomat
1/4 blomkål
1 løg
1 fed hvidløg
1/4 grøntsagsboullion
25 gram smør
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk basilikum
1 spsk oregano

Øvrige ingredienser;
1 stort kyllingbryst
1 pakke bacon
2 revet gulerødder
250 gram pasta
1 mozerellaostekugle eller chedderost

Fremgangsmåde:
1. Put alt til tomatsovsen i en gryde og lad det simre 30-45 minutter.
2. Skær kylling og bacon ud og svits det på en pande.
3. Kog pastaen let.
4. Blendt tomatsovsen med en stavblender og smag den til med ekstra krydderi ved behov.
5. Læg pastaen i et ildfast fad, læg derefter gulerødder på, dernæst det gennemstegte kød, overhæld derefter retten med tomatsovs og afslut med ost.
6. Retten sættes i en forvarmet ovn, 200 grader varmeluft i 20 minutter, eller til osten har den ønsket farve.

Serveres straks, eventuelt med en lækker foccasia eller hjemmebagt flute og en god salat.

Velbekomme!

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastiske fotominder.