Bigmac roulade.

Fantastiske fotominder.

Indlægget indeholder #reklame.

Kære læsere, i torsdags har jeg været så heldig at modtage en fotobog fra vores ferie på Kreta. Den indeholder alle vores ynglingsbillede og vi nyder allerede alle at kigge i den. Med en fotobog er det muligt at genskabe minder fra ferien, igen og igen.

Jeg bestilte fotobogen hos Saal-Digital Fotoservice GmbH, et fotofirma der ligger et godt stykke nede i Tyskland, nærmere Röttenbach. Jeg har tidligere bestilt fotoprodukter ved flere danske firmaer, hvor kvaliteten ikke var tilnærmelsesvis så god som denne! Ærligt – så er jeg helt vild med bogen!

Vores billeder er knivskabe, farverne er helt klare og kvaliteten er bare perfekt! Jeg kan klart give dem mine bedste anbefalinger. En forudsætning for en god fotobog er selvfølgelig gode billeder. Det er klart at mine billeder er i god kvalitet – derfor bliver fotobogen også det bedre. Men de billeder i ser her i indlægget, er principielt et billede, af et billede, af et billede – så det må siges at være tæt på perfektion, i mine øjne!

Alle de der har set bogen, er imponeret over dens skarphed og de flotte detaljer – og det bedste er nok det faktum at man helt selv vælger alt! Man kan benytte egne billeder som baggrund og man kan sætte billeder ovenpå hinanden m.m. kun fantasien sætter grænser. Jeg er desuden vild med de tykke sider bogen har, det giver et eksklusivt udtryk og er skønt at holde ved, specielt til små børn! Derudover elsker jeg deres ‘lay-flat’ feature, som betyder at hver enkelt side ligges flat, og billeder i midten af to sider bevare deres originale udtryk.

Jeg bestilte bogen søndag aften efter klokken havde rundet 22.00. Bogen landede på min adresse torsdag – det er i mine øjne super hurtig levering, når vi taler om et produkt der for det første er specielt produceret og for det andet sendes fra udlandet.

Min anmeldelse af fotobogen og firmaet, ud af 6 mulige stjerner;
Kvalitet: ??????
Brugervenlighed: ?????
Pris: ?????
Kundeservice: ??????
Overall: ??????

Det er min tanke at jeg også fremadrettet vil bestille en fotobog hos dem, når vi har været på ferie, for jeg har altid manglet det der lille minde fra vores ferier, som er nemt at tage frem og kigge på. #problemløsning!

Spørg endelig, hvis i har nogle spørgsmål til produktet, leveringen m.m. så hjælper jeg gerne.

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

Mit klare formål med bloggen her er ærlighed; hvis jeg har nogle sponsoreret indlæg eller, som i dette tilfælde, reklameindlæg vil anmeldelserne altid være 110% sandfærdige. Modtager jeg et produkt som jeg ikke er tilfreds med, så lader jeg hellere vær med at anmelde produktet, end at give dårlige anmeldelser eller at give ukorrekte oplysninger for at få et, i mine øjne, dårligt produkt til at fremstå godt. Derfor vil det altid være i læserens interesse at læse en anmeldelse og i virksomheden interesse at indgå et samarbejde med mig.

3 kommentarer

 • Så fint! Jeg kan virkelig godt forstå, at du er glad for den. Især i dag, hvor man bare har alle sine billeder på computer eller telefon og nærmest aldrig kigger gamle billeder igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hashtagmor

   Præcis – det får man alt for sjældent gjort! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Det er nogle rigtigt flotte farver,det er ligesom om man selv er der 🙂 og det er kvalitet og bare en rigtigt flot bog,jeg syntes godt nok de har været dygtige til at lave den,og det er hellere ikke lang tid det har taget.. Så thumps up til dem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bigmac roulade.