Focaccia med fuldkorn

Vægttab og madplan uge 35/36

De faste læsere har bemærket at uge 34/35 mangler. Det skyldes at vi hele ugen var på ferie på Kreta. Så ugens madplan er lidt ala “take away”,, “pomfritter”, “resturant”, “is……” ?

Udover det, har jeg besluttet at vende min madplan om, af den simpel årsag at jeg så har billeder og opskrifter af retterne når jeg ligger den ind. Det giver for mig mere mening, da jeg ofte har fået spørgsmål til opskrift på maden torsdag, og da jeg selv laver alle mine opskrifter (med inspiration fra andre opskrifter engang i mellem selvfølgelig) så har jeg dem ikke før den dag jeg laver retten. Men det betyder også at denne vægtstatus er for 2 uger, og dermed en smule rodet. Det bliver bedre, bare roligt:

Torsdag den 23. August sagde vægten 88.6 kg – fredag d. 1. September stod vægten på 88.4 kg = 200 grams vægttab. Jeg vejede mig torsdag da vi der fløj til Kreta. Jeg har på ingen måde tænkt over maden, nærmest tvært imod så at jeg kommer ud med et minus er ret vildt! Det er helt sikkert varmen, det store væskeindtag og den faktor at vi var igang stort set hele tiden. Den opmærksomme læser har dog måske bemærket at jeg er 2.4 kilo over min vægt i uge 33/34 – meen det går nok ? Jeg har, som nævnt tidligere, ferie lige pt og jeg er tilbage med fornyet energi og gå på mod efter ferien!

De 200 gram jeg havde tabt på Kreta er dog kommet tilbage, med renter! I dag, fredag den 7. september, vejer jeg hele 89.6 kilo, hvilket er meget over min ønskevægt – men mandag starter jeg benhårdt op igen! Jeg skal, jeg kan, jeg vil! Jeg satser på at have smidt minimum 10 kilo inden december – det burde være muligt med lidt vilje!
I denne weekend holder vi min mors 50 års fødselsdag – så udgangspunktet mandag er sikkert de 90 kilo, ca ?

Madplanen i den fortløbende uge – ser ud som følgende:

Fredag: Ostegratineret grøntsager med frikadeller
Lørdag: rester

Søndag: aftensmad hos svigermor.

Mandag: millionbøf med luksuskartoffelmos.

Tirsdag: tapas med hjemmebagt foccasia
Onsdag: rester

Torsdag: takeaway, bagels fra aunt betty

Madplanen bære præg af at vi har haft fryseren fyldt med minifrikadeller som snart skulle spises – og derudover er det blot det mad jeg havde lyst til, da jeg sad i 32 graders varme ved poolen på Kreta, uden hotelværelse, i torsdags – mens Ellie sov i klapvognen og Agnes tegnede fugle på iPaden.

Jesper foreslog ellers pizza til aftensmad i fredags – da han endelig er ved at se sæson 7 af games of thrones, som han har ventet længe på og han lige kunne se sit snit til et ekstra afsnit mens jeg legede med pigerne – men den gik ikke ?

Hvis der er noget i føler at i mangler i mine madplaner eller noget i kunne tænke jer var anerledes, så tøv ikke med at kontakte mig!

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Focaccia med fuldkorn