#Alt om mig #Livsstil og vægttab

Rygrad som en regnorm…

7. august 2017

De faste læsere har måske opdaget det – men jeg er ved at forsøge at komme af med nogle af alle de ekstra kilo der efter 2 graviditeter sidder på min mave, mine lår og mine hofter – og jeps, der er virkelig mange!

Inden jeg blev gravid vejede jeg 83 kilo, bevares jeg var da ikke tynd, men jeg havde mange muskler da jeg trænede en del – nu, 3 år senere er det stort set kun fedt der er tilbage på min krop. Fedt!

Jeg har faktisk tabt mig over 20 kilo siden d. 12 december 2016, men jeg holdte en vægttabspause tilbage i maj så status er 18.3 kilos vægttab, fra 103.4 kilo til 85.1. Det er skørt når man egentligt var så tæt på målet (82.5 kilo var laveste vægt) at holde 6 ugers pause og ende så langt fra målet. Jeg tog en del væske på – sådan er det med mig, når jeg forsøger at tabe mig er det mest af alt kulhydraterne jeg spare på, mens jeg når jeg spiser normalt selvfølgelig spiser flere af dem, og dermed giver min krop mulighed for at lager væske.

Jeg har et del mål på 75 kilo, og derefter må jeg se om jeg er tilfreds eller om jeg gerne vil ned omkring de 70 kilo. Det afgøre spejlbilledet.

Nå men, hvorom alting er – så havde pigerne og jeg fri i dag, og jeg faldt big time i! Jeg fortryder det helt bestemt nu. Ikke at jeg spiste sukker, for jeg har faktisk ikke nogle regler lige pt for hvad jeg må eller ikke må spise – men fordi jeg næsten kun spiste sukker og intet næringsfuldt.

I morges kl. 7.15 gik vi en tur ned til ænderne med lidt brød – vi hyggede og fodrede dem. På vej tilbage var vi i Aldi. Agnes ville nemlig gerne have pølsehorn, så vi gik en omvej, da de har nogle skønne fuldkorns pølsehorn med kyllinge pølser og ketchup.

Når man så står der i Aldi, træt og sulten og med rygrad som en regnorm, tja så kan der sagtens ende lidt ekstra i kurven…. og det var lækkert! Jeg har det helt fint med at jeg indtog chokolade under pigernes middagslur – hvad der ikke er så fint er;
1. Jeg spiste det hele – det var ikke nødvendigt.


2. Jeg havde ikke spist andet og sidder nu tilbage med den værste sukkerhovedepine og jeg sov endda middagslur, eftrr mit chokoladeindtag,mens pigerne også sov – for selvom sukker giver hurtig energi, så er det vitterligt ikke meningen at man skal leve af sukker og fedt som jeg har gjort i dag.


3. Da Jesper kom hjem og sagde “jeg har lyst til pizza” sagde jeg “okay” og bestilte det… jeps, trods hovedpine og træthed grundet sukkeret valgte jeg at spise pizza til aftensmad, fuck det er dumt!

Da Agnes vågnede så vi lidt tegnefilm – og derefter fik vi begge en portion “monstermad” med braneflakes på – så min klamme sukkerhovedepine og min træthed kunne forlade kroppen. Det hjalp dog ikke meget, min aftensmad taget i betragtning.

Faktum er at nogle dage, så køre det virkelig skævt – mens jeg andre dage lever af gulerødder, kylling og broccoli. Balancen skal jeg stadig have styr på – for dage som i dag gør intet godt for mig. Det er helt OKAY at spise pizza til aftensmad og tage noget chokolade, men jeg er nødt til at få styr på mængderne, for det dur sgu ikke at gøre det hele på en gang og i de mængder.

Jeg vil så gerne have en sund krop, et sundt forhold til mad og et langt og godt liv, men først og fremmest er jeg nødt til at få styr på rygraden, for med rygrad som en regnorm ender jeg med at ligne en elefant.

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen <3

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Jette 7. august 2017 at 20:11

  Jo jo men Mille du har jo desværre arvet mine spise vaner ?? Men Pia og mig har også lige spist flæskestegssandwich ??

  • hashtagmor
   Svar hashtagmor 7. august 2017 at 21:54

   Ja det har jeg desværre -.-‘ Men jeg kan, jeg vil og jeg skal lave det om! 🙂
   Når hvor lækkert! Hils hende 🙂

  Skriv kommentar