#Alt om mig

Nu som Eliteblogger!

12. august 2017

Kære læsere.
Da jeg gik på weekend igår, var det
med muligheden for at tage et spring mod et nyt kapitel i min bloggerkarrier. Jeg har igår aftes skrevet kontrakt med bloggerspoint og jeg er nu Eliteblogger ❤

Det er ret vildt at tænke på at jeg for 3 måneder siden startede med at blogge, jeg har aldrig før skrevet en blog men hidtil (selvfølgelig) kun været aktiv på instagram og facebook. Siden jeg omkring d. 1 august tog valget om at blogge alene her på #hashtagmor, er mine læsertal eksploderet. Mit mål med bloggen var klart at blive eliteblogger, men at det ville ske så hurtigt kunne jeg aldrig have forestillet mig eller drømt om. Ejeren af bloggers point har set potientiale i netop min blog, og jeg er vildt beæret og lykkelig over nu at være en del af den lille udvalgte gruppe af elitebloggere på bloggerspoint.

Well – if you can dream it, you can do it!

Nogle af jer har nok lagt mærke til at bloggen har ændret sig en smule, det er sket i forbindelse med at bloggen blev opgraderet til Elite. Jeg gør mit til at det meste kommer tilbage til det gamle, men det kræver lige at pigerne sover, det tager jo lidt tid, tid som jeg ikke vil tage fra pigerne ❤

I skrivende stund er jeg blevet puttet på gulvet i ekstraværelset sammen med alle Agnes bamser og dukker – og forladt, til lyden af de åh så rolige rytmer i “yellow lemontree” i højtalerne, og spørgsmålet til én million, hvornår mon man kan tillade sig at rejse sig? Spørg mig om en times tid – indtil da vil jeg benytte lejligheden til at lukke mine øjne – så længe det vare…

Afslutningsvis vil jeg selvfølige sige tak – af hjertet tak og nøj, hvor er jeg stolt. Bloggen vil fra nu af se en smule anderledes ud, men jeg er stadig helt den samme – lidt for ærlige, alt for madglade, en tand for overbeskyttende, kærlighedsfyldte mor til to – og jeg er glad for fortsat at kunne dele mit liv med jer ❤

Bum, det var så det mål – much more to come! Jeg har selvfølgelig allerede sat nye mål med bloggen som jeg ser frem til at indfri.

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen <3

 

Følg endeligt med på min facebookside ❤

Relaterede Indlæg

4 Kommentarer

  • Svar Jette 12. august 2017 at 15:53

    Ej hvor fedt skat,?lig tillykke med det ??

  • Svar Frk. Mejer 12. august 2017 at 19:50

    Rigtig stort tillykke med det! ?❤️

  • Skriv kommentar