#Pseudomor #Rejse med børn!

Ferie, ferie, ferie! ?

5. august 2017

Okay findes der noget bedre end ferie? Jeg elsker ihvertfald virkelig ferie! Men hallo, hvem gør ikke det? Vi har snart sommerferie herhjemme, det trænger vi efter hånden også til efter en laaang sommer med arbejde ?

Jeg er typen der elsker at rejse, hvis jeg kunne så rejste jeg gerne 3-4 gange om året, og helst laaangt væk minimum en af gangene. Vores bryllupsrejse foregik 3 steder i Thailand, Bangkok, Chaing Mai og Yio Noi (ish?) men derudover har jeg været i Paris, på Maderia, Kreta, Rhodos, Spanien, syd Tyskland og i London. Jeg ville virkelig gerne have set hele verden, og en dag så har jeg også det! Mine drømmedestinationer er Japan, Malaysia og Kina – men Thailand vil jeg virkelig også gerne besøge igen! Når pigerne bliver ældre og gider at rejse langt, så skal vi helt sikkert længere væk men ligenu er det helt okay for mig at blive i Europa.

I foråret bestilte vi en rejse til Kreta som vi snart skal på – det er et okay hotel med 2 pools, morgenmad og så ligger det ret centralt i Platanias, som er en af de kendte feriebyer på øen. Vi har valgt en et værelses lejlighed – og planen er at pigerne bare skal puttes på værelset eller i søskendevognen om aften, og så kan vi sidde på altanen, eller gå rundt i byen – alt efter hvor de sover. Bare tage en dag af gangen og nyde vores tid med pigerne. Vores oprindelige plan var en tur igennem sameriakløften som er kendt på Kreta. Jeg har tidligere gået ruten da jeg som ca 10 årig var på Kreta første gang. Det er en fantastisk tur med den smukkeste natur – men det er desværre ikke muligt med så små børn – så vi er blot nødt til at komme tilbage til Kreta en anden gang når pigerne er større ? ..

Jeg har som skrevet været på Kreta før – den gang var det med min farmor og farfar som jævnligt tog os med ud og rejse! Det var helt fantastisk at få den mulighed – og havde det ikke været for dem, så havde jeg nok aldrig set ret meget af verden, så tak for det ❤ .. Jesper har aldrig været på Kreta – han er typen der mener at man kun skal rejse et sted hen, en enkelt gang; for der er for meget verden til at nå at se det hele hvis man rejser samme sted hen. Jeg er ikke uenig i variationen, for jeg elsker at opleve nye steder – og ærligt bliver jeg aldrig typen der bor på det samme all inclusive hotel i Marmaris hvert år i uge 28 ish; som nogle gør. Jeg synes at en del af ferien er at finde ferien og jeg er virkelig fan af hoteljagten, søgningerne og spændingen omkring hvor man egentligt ender. For mig ville det være mærkeligt at undvære. Når det er sagt så synes jeg bestemt godt at man kan prøve noget nyt, det samme sted, ny by – nyt hotel men med års mellemrum ?

Vi har lånt nogle bøger på biblioteket i dag som inspiration til vores tur – for natur, det skal vi se! Har i måske nogle gode råd? Så skriv endelig!

Nå – men måske i undre jer over de andre bøger? Det forstår jeg godt! For selvom vi endnu ikke er taget på ferie på Kreta, så kom jeg i dag til at bestille en ny ferie! Jeps, vi har faktisk hele 2 ferier på tapetet lige nu ? Jeg har længe kigget på Menorca, en lille ø ved siden af Mallorca, som er kendt for dens smukke strande og flotte natur. Det er en rolig ø uden ret meget turisme – lige noget for os! Her har vi fundet et all inclusive hotel med stort poolområde, børneklub med underholdning og de skønneste omgivelser. Vi har booket en 2 værelses lejlighed på hotellet, så vi har mulighed for at putte pigerne i et rum, mens vi er i det andet efter putningen.

Planen er at leje en bil – men ligenu er diskussionen i fuld gang, Jesper vil have en Audi A3 Cabriolet mens jeg er en anelse nærrig når det kommer til billeje, og sagtens kan leve med en polo ? ..

Uanset hvad vi ender med, så er vi nødt til at have en bil – der er så mange skønne perler og næsten uberørte strande rundt på øen, at det ville være skørt at lade vær.

Hvor om alting er, så glæder jeg mig og ser frem til ikke blot en, men hele 2 ferier i den nærmeste fremtid! ❤

Ps. Hvis nogle af mine kollegaer læser med – så håber jeg at jeg kan få fri den uge vi har booket ferie i menorca – men ellers er det ret heldigt at vi endnu ikke har betalt depositum ? ..

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen <3

Obs: dette indlæg er ikke sponsoreret på nogen måde, men vores rejse til Kreta er bestilt gennem Apollo, mens vores rejse til Menorca sker med Tui ? blot til info, hvis nogle er blevet forelsket ?

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Jette 6. august 2017 at 9:41

    Det lyder rigtigt lækkert.. Men hvor er jeg også mega glad for at farmor og farfar tog jeg med ud og rejse så meget som de nu gjorde,når nu mor er sådan en kylling og IKKE tør flyve 😀 :-D… God ferie og det ser rigtigt godt ud,gid man turde flyve,så kunne man virkelig komme ud og opleve noget!!! Men for satan jeg skal overhovede ikke op i sådan en djævle huha endda.. 🙂

  • Skriv kommentar