Triple chokolade M&M's og nougat brud.

Vægttab og madplan uge 33/34

Sidste fredag sagde vægten 86.9 kg – i dag stod vægten på 86.0 kg = 900 grams vægttab. Det synes jeg er helt fint, kontra mængden af mad jeg faktisk har indtaget. Vi har blandt andet spist ‘triple chokolade s’mores brud‘, ‘mad roulade med oksekød‘ og ‘mini tærte‘.

Vi har nu 3 ugers ferie fra igår, og for at være ærlig ligger mit fokus ikke på vægttab mens ferien står på – i stedet står den på hygge, bagning, pottetræning med Agnes og en masse god mad. Jeg har dog købt nupobarer og ingefær shot til ferien er slut hvor planen er at køre på med kalorietælning hver dag – eller sådan ca. jeg ved jo godt hvor mange kalorier de forskellige ting indeholder og så må jeg regne et ca tal ud 🙂 ..

Madplanen i denne uge er afspejlet af ferie, der er næsten ingen rester på planen, og takeaway findes også herpå ? Jeg plejer at ligge planen ud fredag – men igår var min hjerne allerede på ferie, så jeg glemte alt om det – det beklager jeg..

Fredag: takeaway fra huset.

Lørdag: fødselsdag hos onkel C, rugbrød/andet nemt når vi kommer hjem.

Søndag: ostefyldte kødboller med grøntsagsspagetti og tomatsovs.

Mandag: cheeseburgersuppe.

Tirsdag: salatbowl med kylling.

Onsdag: fyldt kylling med pomfritter og bearnaise.
Torsdag: rester.

Som de faste læsere kan se, er jeg frygteligt glad for ost. Well det er virkelig ikke det sundeste – men det giver super god smag til retterne, og så “skjuler” det også smag fra andre ting ? .. For mig handler en sund kost mest af alt om variation – derfor bruger jeg selvfølgelig både chedder, mozerella …. nej selvfølgelig spiser vi også andet mad, denne uge er tilfældigvis bare ret ostefyldt – men ikke desto mindre glæder jeg mig virkelig til alt maden! Jeg er virkelig, som i V I R K E L I G madglad. Hvis det ikke betød en vægtstigning – så ekspermenterede jeg meget mere i køkkenet .. Jeg sørger for at variere vores mad mest muligt, putte masser af grøntsager i – fisk hver uge (som hovedregl, der er desværre intet denne uge) og så minimere jeg det sukkerindtag der nemt kommer hos børn – ved at bage sukkerfrie ting til dem og derudover undgå slik m.m. men Agnes må selvfølgelig gerne få et stykke kage når det bliver serveret 🙂

Som altid ligger jeg opskrifter ud løbende – så hold øje med bloggen 🙂

Har i alle haft sommerferie, eller er der nogle der ligesom vi stadig har noget tilgode?

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Triple chokolade M&M's og nougat brud.