Saltet karamel, oreotærte.

Triple chokolade S’mores brud.

I morgen går jeg på ferie i 3 uger (yaay!) og i den anledning skulle mine kollegaer selvfølgelig ikke snydes for lidt lækkerier. Jeg fik Jesper til at bage en AMO drømmekage (det er ca hvad kokkeegenskaberne rækker til hos ham – tilgengæl er han fantastisk til at ryde op og gøre rent ?) mens jeg selv lavede 2 slags triple chokolade brud! Lad mig bare sige – de faldt bestemt i god jord både hos mine og Jespers kollegaer!

De er vildt nemme at lave og man kan variere dem til uendelighed! Jeg lavede 2 slags – den ene opskrift er herunder mens den anden kan findes HER (Triple chokolade M&M’s og nougat brud.)

Der blev ca 55-70 af en portion, alt efter hvor store man ønsker sine stykker.

Ingredienser:
300 gram mørk chokolade
200 gram lys chokolade
100 gram hvid chokolade
5-6 digestive kiks
100 gram skumfiduser
150 gram daim

Fremgangsmåde:
1. Beklæd en form med bagepapir.
2. Skær kiks, skumfiduser og daim i små stykker.
3. Fordel fyldet i formen.
4. Smelt de 3 slags chokolade over hver deres vandbad.
5. Start med at hælde den mørke chokolade over og rør det lidt sammen så chokoladen dækker alt fyldet.
6. Put det lyse chokolade ovenpå i et jævnt lag.
7. Dekorer med den hvide chokolade.
8. Stil på køl eller i fryseren til chokoladen har sat sig.
9. Skær chokoladebrudet ud i mundrette bider.

Velbekommen!

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

2 kommentarer

  • Maria

    Okay det lyder virkelig nemt!!! Det kunne godt være man skulle prøve den

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • hashtagmor

      Det er nemt! Så det synes jeg klart at du skal gøre 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saltet karamel, oreotærte.