Triple chokolade S'mores brud.

Triple chokolade M&M’s og nougat brud.

Som i kan læse HER lavede jeg igår 2 variationer af disse chokoladebrud til mine kollegaer i anledning af min forestående ferie – opskriften på de andre kan i finde ved hjælp af linket deroppe ?

Her får i opskriften på dem med M&M’s og nougat – for at være ærlig kan jeg ikke beslutte mig for hvilken der er bedst – men jeg skal klart lave flere varianter i fremtiden, måske en variant med lakrids? For seriøst – lakrids er nok min største svaghed! Nu vi er ved lakrids – har i set mine lakridsflødeboller? Hvis ikke – så er opskriften HER ?

Nå men altså vi kom fra triple chokolade M&M’s og nougat brud:

Ingredienser:
300 gram mørk chokolade
200 gram lys chokolade
100 gram hvid chokolade
250 gram M&M’s m. peanuts
125 gram nougat

Fremgangsmåde:
1. Beklæd en form med bagepapir.
2. Skær nougaten i tern.
3. Fordel M&M’s og nougaten i formen.
4. Smelt de 3 slags chokolade over hver deres vandbad.
5. Start med at hælde den mørke chokolade over og rør det lidt sammen så chokoladen dækker alt fyldet.
6. Put det lyse chokolade ovenpå i et jævnt lag.
7. Dekorer med den hvide chokolade.
8. Stil på køl eller i fryseren til chokoladen har sat sig.
9. Skær chokoladebrudet ud i mundrette bider.

Velbekommen!

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Triple chokolade S'mores brud.