Spejlæggekage med fetaost.

Vægttab og madplan uge 32/33

Sidste fredag sagde vægten 85.1 kg – i dag stod vægten på 86.9 kg = 1.8 kilos vægtøgning. Dette er trods en fastedag.

I sidste uge nævnte jeg at jeg virkelig godt kunne have ønsket mig at vægten lå under de magiske 85 kilo som jeg der var 100 gram fra – men det gør vægten ikke, og jeg er 100% klar over grunden. Som i kan læse i mit indlæg HER, så har jeg virkelig haft en dårlig dag i mandags.

Jeg tager mellem 1.5 og 2 kilo på HVER weekend, mest af alt væske, grundet øget kulhydrat indtag men selvfølgelig også fordi jeg spiser mere slik, kage, chips m.m. end jeg burde – det ved jeg jo godt! Normalt ryger der ca 1 kilo på min fastedag mandag, mellem 500 og 900 gram på min fastedag torsdag og derudover mellem 100-500 gram sammenlagt tirsdag og onsdag. Det betyder at jeg har et samlet vægttab. Men når man så mandag vælger at fylde sig med pizza, chokolade og ja, generelt bare junk, om man vil – så er det dømt til at gå galt.

Jeg tager det med oprejst pande, jeg viste jo godt at denne uge ville være skidt. Men hey – enhver udfordring har sine bumb på vejen og hvis det var let at tabe sig, så gjorde de fleste det vel “bare”. Men det er ikke let, det er en daglig kamp mod de indre dæmoner der råber “spiiis kage”, “se det lækre chokolade” – “en mere portion aftensmad, bare en lille en!” Osv. Det er en lang og sej kamp og hvis i nogensinde har prøvet det, så ved i hvad jeg taler om ? ..

Nå, nok om vægttab – det var den uge, næste uge bliver bedre, det skal den bare!
Nu til madplanen – jeg har endnu engang handlet i rema1000, og med to mdr’s forbrug af havregryn, snacks, aftensmad, morgenmad og frokost og slik(!!) har jeg denne uge handlet for 550 kr. Jeg har følgende retter på madplanen:

Fredag: kylling med brasede kartofler og bearnaisesovs.

Lørdag: madrolade med oksekød.
Søndag: rester.

Mandag: minitærter m. salat.
Tirsdag: rester.

Onsdag: svigermor.

Torsdag: rugbrød ned makral, æg og pålægssalater.

Jeg ser frem til en masse skønne retter; og som altid kommer der løbende opskrifter på bloggen.

(Endnu engang skal jeg gøre opmærksom på at billederne er mine egne – men da ugen jo ikke er gået endnu, er det gamle billeder som ikke nødvendigvis afspejler de ingredienser retten jeg laver den pågældende dag, indeholder)

Denne weekend skal vi bare slappe af, hygge os i hinandens selvskab og bage kager!! Jeg er igang med at udvikle nogle nye opskrifter til jer – som jeg håber at jeg kan præsentere på bloggen i weekenden!

^ egentligt kommer det sig af at vi går på ferie på fredag (hell yes!) og både Jesper og jeg skal derfor have kage med på arbejde. Men hey – der er altid en grund til at bage, er der ikke? ? hvad skal i lave i weekenden? Nogle spændende ting?

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen <3

4 kommentarer

 • Maria

  http://frydlearning.dk/black-magic-chocolate-cake/

  Virkelig god. Det er en jeg kommer til at lave mange gange.

  Husk også at se min snap fra idag til dig ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hashtagmor

   Uh ja det skal jeg nok – gemte den fordi den havde video/lyd og jeg var igang med at putte, så ser den lige i morgen, tak smukke ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Her står den på byfest. Sebbe har danset rundt hele aftenen. Og virkelig haft en fest. Så føler man pludselig han er meget større end han egentlig er.
  Hvis du er til chokoladekage, kan jeg sende dig et link på en Black Magic chokoladekage, som er både nem at lave. Og som helst skal stå 1-2 dage i køleskabet. Den er virkelig svampet og lækker. Og rigtig god creme på. Jeg lavede den som lagkage til mandens fødselsdag. Men den kan også laves som almindelig bradepandekage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hashtagmor

   Sebbe er virkelig skøn Maria! Det er så dejligt at høre ❤ Tusind tak for det – du må gerne sende den, men jeg har allerede planlagt hvad der skal bages ? Men det betyder jo ikke at man ikke kan bage black magic en anden dag ? ..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spejlæggekage med fetaost.