Vi går vores egne veje...

Skinkestang på 10 minutter!

Jeg tror vist at jeg efterhånden har klargjort hvor glad jeg er for nem og hurtig mad – men sammentid er det vigtigt for mig at vi spiser varieret og får grøntsager hver dag! Jeg har en del “faste” retter som vi skifter mellem – i perioder er nogle af de retter så lagt på hylden og så kommer de ligesom igen efter lidt tid.

Vores aftensmad i dag var en “gammel” ret; som er genfundet i min bagvedliggende hukommelse ..

Læs denne uges madplan her.

Skinke stang på 10 minutter, tager vitterligt kun 10 minutter i forberedelserne. Så skal den selvfølgelig hygge sig 30 minutter i ovnen, men der passer den jo sig selv.

40 minutter er tiden fra man starter til maden er på borden, det er sgu da okay er det ikke? Og ja – det er trods mine 50 madbilleder on the way. Nå men Agnes og Ellie synes begge godt om retten, jeg tror ikke Ellie før har spist det, hun er først for nyligt begyndt at spise spise, førhen smagte hun mest på maden men nu er det faktisk hele måltider for hende! (i kan læse om Ellies hårde start på livet HER) .. Agnes spiste 2 hele stykker + gnavegrønt!

Ingredienser:
1 rulle butterdej
1 pakke buko pikantost (eller 1/2 pakke familiy size)
1 pakke skinkestrimler
Gulerødder og broccoli efter smag

Tilbehør:
Gnavegrønt eller en lækker salat.

Fremgangsmåde:
1. Skræl gulerødderne og hak/riv/skræl dem i ønskede form.
2. Hak broccoli i små stykker.
3. Rul dejen ud.
4. Smør alt pikantosten ud på dejen.
5. Læg grøntsagerne på midten.
6. Læg skinken ovenpå grøntsagerne.
7. Fold begge sider over fyldet.
8. Skinkestangen bages i ovnen ved 160 grader varmeluft i 30 minutter.
9. Serveres med valgfrit tilbehør.

Velbekommen!

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen <3t

   

3 kommentarer

 • Jette

  Nååå nej det er gulerødder kan jeg se,jeg troede bare at det var cheddar ost 😀 :-D..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hashtagmor

   Hahaha nej bare roligt. Nok er jeg glad for ost men pikantost er rigeligt. Du kan se i opskriften hvad jeg har puttet i ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Den stang lavede jeg altid da i boede derhjemme,og i var så glade for den 😀 Men du har så bare valgt at putte ost i den,så den bliver meget mere fed hahahahahaha… 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi går vores egne veje...