Top 5 - Juli ?

Vi går vores egne veje…

Kære læsere, #hashtagmor har gennem dens korte levetid været i en del forandring. Vi startede 4 mødre, Mette, Isa, Michelle og Sabine – Isa og Mette hoppede fra igen i starten – og igår tog jeg et valg på vegne af både Sabine og jeg. Jeg har valgt at vi skulle “gå hver til sit” og Sabine har oprettet en ny blog.

Hvorfor det er blevet sådan, kan selvfølgelig godt være svært for andre at sætte sig ind i – og jeg har intet dårligt at sige om Sabine. Da vi startede bloggen var vi 4 mødre der kendte hinanden fra instagram – eller retter sagt, så kendte vi alle Mette som den gang tog initativet til bloggen – men vi andre 3 kendte ikke hinanden ret godt.

Jeg er af person ret selvstændig, og jeg trives med selv at tage beslutninger og ikke at skulle tage hensyn til andre end mig selv og mine børn. For mig kræver det derfor en hel del at arbejde sammen med en jeg egentligt ikke kender, udover på skrift. Arbejdsindsatsen, det man vil ligge i projektet og mængden af tid er selvfølgelig altafgørende – det skal fungere! Det følge jeg bare ikke at det gjorde. Det har været en prøvelse for mig at samarbejde så tæt med en person jeg ikke kender ordenligt – og måske kunne jeg have presset mere på, måske er det min egen skyld at det ikke fungerede. Men igen – hvor meget kan man tillade sig over for en anden? Faktum er at vi nu er 2 selvstændige bloggere, jeg fortsætter på bloggen #hashtagmor – Sabine blogger videre på www.rundtommalthe.bloggerspoint.dk, hvor hendes tidligere indlæg bliver flyttet over. Jeg er sikker på at hun kommer til at skrive en masse gode og interessante indlæg, så følg endeligt med hos hende.

Det åbner for en masse spørgmål herfra, hvad vil jeg i fremtiden – hvad skal der ske i mit liv, med bloggeriet m.m.?

I forhold til #hashtagmor, så vil der konkret ske nogle forandringer rent layoutmæssigt. Jeg kommer til at lave nogle ændringer på bloggen, men noget som aldrig vil ændre sig er mig – jeg er stadig den samme, ærlig og uden filter, og i vil kunne forvente personlige indlæg som nu – blandet med børn, kaos, mad, opskrifter, vægttab og hvad jeg ellers har på hjertet. Jeg vil have fokus på et mere æstetisk udseende – og alle blogindlæg vil blive tilrettet så skrift, design og billeder passer sammen. Det er vigtigt for mig at bloggen er pæn og “ren” at klikke ind – men der er selvfølgelig stadig plads til et halvdårligt billede af en sovende Ellie – bare fordi sovende børn er det smukkeste, ligegyldig kvaliteten på billedet. Jeg har derudover haft overvejelser omkring flere ting i forhold til bloggen, og jeg har faktisk overvejet om jeg skulle ændre navnet på bloggen også, men det er jeg endnu ikke kommet til en afklaring omkring endnu. Jeg skal selvfølgeligt nok holde jer opdateret, både på bloggen men også på vores facebookside. Ændringerne kommer til at ske løbende, men jeg starter først når Sabine er ved at have flyttet alle hendes indlæg, det kan ikke betale sig før.

 

Afslutningsvis er jeg nødt til at fortælle jer, mine trofaste læsere: Jeg er så taknemmelig for at i alle har lyst til at følge med på bloggen – og jeg håber selvfølgeligt at i vil fortsætte med at læse, selvom der sker denne ændring! Jeg sætter pris på hver og en af jer – jeg er beæret over at i har lyst til at læse mine indlæg, kommenterer og komme med jeres tanker. Af hjertet tak til jer!

De varmeste hilsner
– Michelle Elbæk Jensen <3

4 kommentarer

 • Du klarer det så godt – og er slet ikke i tvivl om, at jeg kommer til at følge med selvom der er sket disse ændringer. Glæder mig til at følge med i, hvad der kommer til at ske fremadrettet. Held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hashtagmor

   Tusind tak Louise! Det er jeg virkelig glad for at høre ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Jeg vil følge dig til verdens ende,hahahahaha,nej jeg elsker dine oplæg,dine tanker,din ærlighed,dine skønne,vidunderlige, og smukke børn,nåå ja MINE BØRNEBØRN ;-D <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 5 - Juli ?