#Pseudomor

Weekend-familie-hygge ❤

9. juli 2017

Det er ingen hemmelighed at jeg er mor med stort M og jeg elsker at bruge tid med vores familie! I weekenden har vi været på ‘ferie’ med svigermor og onkel Christian.

Fredag efter arbejde var pigerne og jeg inde og handle – vi købte ind til hele næste uge. Derefter kørte vi hjem med vores vare, fik far med i bilen og kørte ind i byen for at spise is og lege på legepladsen. Da klokken nærmede sig spisetid kørte vi videre til sunset hvor aftensmaden blev bestilt og indtaget.

Lørdag morgen bagte vi skønne chokolademuffins, fyldt med gode ingredienser, og uden sukker, så de kunne spises med god samvittighed (både af børn og voksne). Efter middagsluren pakkede vi bilen og drog afsted.

Vi har sovet i Jespers onkels hus, lørdag til søndag, badet i deres pool, leget i skoven, spist lækker aftensmad og spillet kort med svigerfamilien da pigerne var puttet.

Søndag morgen vaskede Agnes og Jesper bilen og vi kørte mod århus hvor vi skulle i IKEA – Jesper havde nemlig besluttet sig for at skifte tallerkener ud og få nye beholdere til skabet.

Pigerne hyggede sig i stor stil – vi fik shoppet en masse og tog derefter hjem. På vejen hjem sov pigerne middagslur.

Vi kørte opvaskemaskinen flere gange for at få alle vores nye ting rene – fik beholderne lagt i skabene, og de nye tallerkener på plads. Jeg samlede vores IKEA taburet og vi blev enige om at hente mad udefra #hoovmadplan!, da vi manglede en ny havevander fra bauhaus – så vi hentede mad hos Gjesing Bistro. Maden var lækker og pigerne var også svært tilfredse med menuen.

Efter aftensmaden kom Ellie i bad og pigerne blev puttet. I morgen venter en ny uge med arbejde, vuggestue og en masse nærvær.

Jeg håber at i har haft en skøn weekend! Hvad har i lavet? ?

– Michelle <3

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Jette 9. juli 2017 at 22:33

  Ejj det lyder som om i har haft en rigtigt lækker weekend <3 Jeg har været herhjemme Lørdag og Søndag var jeg i Legeparken i Kolding,der er så fedt nede,der må vi ned engang Mille.. Og sikke da mange bøtter i har fået og for den sags skyld også tallerkner 😀

  • hashtagmor
   Svar hashtagmor 11. juli 2017 at 18:34

   Årh det lyder også som en dejlig weekend! Og ja – det synes jeg helt klart vi skal gøre, måske næste sommer når Agnes ikke sover lur mere, der får de mere ud af det ❤
   – Michelle <3

  Skriv kommentar