#Livsstil og vægttab #Mad, mad, mad!

Vægttab og madplan uge 29/30.

21. juli 2017

Sidste fredag sagde vægten 86.8 kg (som i kan læse H E R) – i dag stod vægten på 86.7 kg – så hey, det er da 100 gram mindre på en uge, wuhuu! Det går bestemt ikke så hurtigt som jeg ville ønske men så længe det ikke går op af så er jeg ret tilfreds.

Den seneste uge har jeg været mere afslappet omkring det hele, jeg indføre små regler for mig, men er ikke fanatisk på nogen måder. Eksempelvis så har jeg den sidste uge forsøgt at drikke minimum 2 liter vand dagligt og helst 3 liter. Jeg spiser ikke efter aftensmaden i hverdagene og så spiser jeg heller ikke morgenmad i hverdagene. Tilgengæl spiser jeg ofte en protien eller muslibar ved 9 tiden på arbejdet. Min frokost består af minimum 50% grøntsager og nogle nødder. Til aftensmad dropper jeg, hvis det er muligt pastaen og nøjes med grøntsagerne – i stedet nyder jeg med god samvittighed et rundstykke på arbejdet om fredagen og slik i weekenderne.

Når vores sommerferie er overstået er min plan at gå all in med kalorietælning igen – det er mega bøvlet men jeg ved at det virker så det er egentligt ok for mig.

Jeg laver madplaner hver uge, bestående af sunde retter og en masse lækre råvarer. Jeg køber primært økologisk når det gælder frugt, grønt og mejeriprodukter – denne uge har jeg handlet for omkring 450 kr, aftensmad, frokost og morgenmad (til far og børn) + snacks. Vi havde selvfølgelig også lidt i fryseren i forvejen men der er også købt slik som jo i princippet ikkeer nødvendigt.

Madplan fra d. 21.7.2017

Fredag: kyllingerulle med kartofler og bearnaise
Lørdag: rester

Søndag: hjemmelavet kyllinge nuggets og bønnefritter

Mandag: Pasta med kød og grønt

Tirsdag: Rugbrød

Onsdag: aftensmad hos svigermor

Torsdag: Laks med tilbehør

Mandag spiser min veninde og hendes søn med – men de andre dage er der mad til 2 voksne og 2 børn. Rugbrød og grøntsager på madpakke, rugfras og havregryn med mælk og rosiner til morgenmad. Frugt, bær og frugt/grønt smoothies til pigerne.

Weekenden skal bruges på masser af familiehygge med svigerfamilien i morgen mens vi søndag skal i svømmestadion med en vennepar og alle vores børn ❤ Jeg håber at i også får en skøn weekend – det ved jeg at jeg får!

– Michelle <3

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Lisbeth Hougaard 25. juli 2017 at 15:25

  er fede mad plan men hvor finder jeg opskrifterne

  • hashtagmor
   Svar hashtagmor 25. juli 2017 at 20:25

   De kommer løbende op Lisbeth. Kyllingerullen er under “kylling” ❤ Tak for rosen!

  Skriv kommentar