#Anmeldelser

Top 5 – juni ?

1. juli 2017

Kære skønne læsere, tak for en skøn måned. Det var i denne måned min barsel stoppede, vi fik hygget en masse, og nydt tiden helt til det sidste! Men der var sammentid også mulighed for at dele en masse skønne indlæg med jer! ?

T A K fordi i læste med på alle vores indlæg. Jeg er, hvis det ikke er gået op for jer endnu, typen der elsker tal, beregninger m.m. så det ligger selvfølgelig lige til højre benet at jeg holder øje med vores statistik ? .. Jeg har lavet en top 5 over mest læste indlæg denne måned, de kommer her:

1 – 10 tips til vuggestue / dagpleje.
Med 533 læsninger er dette indlæg klart det der er læst flest gange denne måned. Det er et indlæg jeg har skrevet omkring alle de ting man skal huske når ens små børn starter i vuggestue/dagpleje, både praktisk men også følelsesmæssigt.
Læs eller genlæs indlægget H E R

2 – Tunge tanker.
Dette indlæg skrev jeg midt om natten – jeg var forvirret, frustreret og ikke mindst ked af at barslen snart var slut og Ellie og Agnes skulle adskilles så meget fra mig. Jeg er nu på arbejde igen, og det er så vildt fucking hårdt at undvære pigerne – men heldigvis har vi fået nogle gode løsninger allerede ❤
Læs eller genlæs indlægget H E R

3 – Jeg har aldrig været fuld!
Endnu et ærligt indlæg fra mig – titlen siger alt. Jeg drikker ikke alkohol og jeg har aldrig gjort der. Jeg står ved mine principper og håber at det i fremtiden vil blive mere ok at gøre det.
Læs eller genlæs indlægget H E R

4 – Bekymringstanker – er jeg syg eller rask?
Dette skønne indlæg har Sabine skrevet. Det handler om hendes frustrationer i forhold til systemet, hendes rygproblemer og hvad fremtiden byder. Det er klart en læsning værd! ❤
Læs eller genlæs indlægget H E R

5 – 19.4 kilo på 19 uger.
Sidste pladsen af de mest læste indlæg, handler om mit vægttab. Jeg har tabt mig en del af mine graviditetskilo, men efter jeg igen spiste normalt, er der kommet nogle ekstra kilo på – hvilket selvfølgelig er klart når jeg før stort set ikke spiste kulhydrater, men nu spiser normalt igen, det giver lidt ekstra væske. Planen var at starte vægttabet op igen nu hvor jeg er på arbejde – men det er i første uge ikke gået heeeelt som planlagt ?
Læs eller genlæs indlægget H E R

Som i kan se har vores ret personlige indlæg klart været de mest læste ‘ men faktisk er vores opskrifter også ret populærer! ?

Jeg håber at i fortsat vil læse med! I næste uge vil der komme indlæg ud omkring hospitalsindlæggelserne af Ellie og alle de problemer det har medført.

Tak fordi i læste med!
– Michelle <3

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Jette 1. juli 2017 at 21:43

    Jeg syntes helt klart at TUNGE TANKER og JEG HAR ALDRIG VÆRET FULD,var de allerbedste,det var også dem jeg stortudet mest til,de var/er så rørende og nu har jeg så også været tilskuer til jeg har aldrig været fuld,derfor tror jeg den rørte mig mest,men tunge tanker kommer så tæt på at man tror det er løgn <3 Men tusind tak for dine fantastiske oplæg skat <3

  • Skriv kommentar