Baconbombe aka upgraderet pasta/kødsovs.

Top 5 – Juli ?

Endnu en skøn måned er gået. Jeg har arbejdet hele måneden, savnet mine piger helt ustyrligt men sammentid også nydt den tid vi har haft sammen efter arbejde og i weekenderne, i fulde drag. På bloggen har det også været en dejlig måned. I har taget godt i mod alle vores blogindlæg. Jeg har blandt andet fortalt om Ellies hospitalsindlæggelser, mens Sabine har skrevet nogle indlæg om deres sommerferie, Malthe og deres renoveringsprojekter ? .. Jeg har “startet” to indlægsserier op, min madplaner som i har taget super godt i mod, men også “seriesøndag” hvor jeg fortæller lidt om de serier vi ser herhjemme. Jeg vil så gerne høre fra jer, hvis i har forslag til at gøre noget anerledes? Noget i savner eller noget der er for meget af? :’) ..

Nå men, som i sidste måned (læs HER) har jeg denne måned endnu engang lavet en top 5, denne måneds mest læste indlæg. Måske er der et af dem, du gik glip af?

Nr 1: Langtidsamning – jeg lod Agnes bestemme. 

Som overskriften så fint beskriver er dette et indlæg omkring amningen af Agnes. Agnes blev ammet til hun var 2 år, i en periode tandemammede jeg, men Ellie kom på flaske allerede da hun var 8 uger ?

Dette indlæg er læst hele 841 gange, hvilket er det mest læste indlæg til dato!

Nr 2: Baconbombe aka upgraderet pasta/kødsovs.

Opskrifter, madplaner m.m. har været noget af det jeg har delt mere af denne måned. Det er sammentid noget i har taget vildt godt imod! Denne opskrift kom på bloggen igår aftes – og alligevel er den i skrivende stund læst 740 gange! Men hey – jeg forstår det godt, bacon og ost, whats not to like! ?

Nr 3: / Nr 4: da der kom torden i vores lyserøde sky #2 og #3.

Som jeg nævnte før i dette indlæg har jeg i denne måned fortalt omkring Ellies lidt hårde start på livet. Det resulterede i 3 forholdvis lange indlæg da jeg synes det gav et bedre overblik hvis jeg delte det i 3. Faktisk var alle 3, på listen over de mest læste, men så kom baconbomben og stjal en af pladserne ? Nå men, hvis i har lyst til at læse historien om Ellie, så er den HER, HER og HER.

Nr 5: vægttab og madplan uge 29/30.

Endnu en af de ting jeg er startet på er at dele mine madplaner med jer, sammentid med at jeg laver en vægtstatus for mit vægttab. Jeg linker til de opskrifter jeg bruger, løbende når de kommer på bloggen. Denne uge havde jeg tabt 100 gram (?) og der var retter som Kyllingerulle og pasta/kødsovs på menuen.

… Jeg håber at i fortsat vil læse med på bloggen – og som skrevet, så fortæl endeligt hvis der er noget vi kan gøre anderledes ? ..

– Michelle <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baconbombe aka upgraderet pasta/kødsovs.