Vægttab og madplan uge 30/31

Seriesøndag #3

Som jeg nævnte HER begyndte vi at se Bates Motel! Den er vildt god! Ej jeg elsker den. Tilpas underlig, creepy og sammentid en god og gennemført historie!

Navn: Bates Motel
Hvor: Netflix
Gener: Drama / Gys / Thriller
Hvorfra: 2013-2017

Bates motel er en serie bygget på filmen Alfred Hitchcocks legendariske film “Psycho” fra 1960. Den tager udgangspunkt i det forhold Norma og hendes søn Norman har til hinanden. Et forhold man ikke normalt ser blandt forældre og børn. Norma har en foruroligende baggrund som man stille og roligt får indblik i – hvilket forklare en del af den adfærd hun har nu.

Serien starter i Norman og Norma’s hjem hvor Norman’s far findes død – det ligner et uheld. Senere har Norma brugt forskningspengene på et købe et gammelt motel et godt stykke fra deres hus, så de flytter og starter på en frisk.. Det er dog ikke så ligetil.

Norman er en lidt nørdet type, men han får hurtigt nogle nye venner i byen. Norma har tydeligt svært ved at give slip på hendes 17 årige søn, og finder en masse undskyldninger for at han skal blive hjemme.

Hvordan faren egentligt døde og hvad der fremadrettet sker – synes jeg selv i skal finde ud af ved at de serien! Og jeg kan godt love jer – den er spændende – så i vil helt sikkert ikke fortryde det.

Vi er lige begyndt på sæson 3 og det er virkelig svært at stoppe når man først er igang… Min vurdering kan dermed ikke blive anerledes end denne;

Score ud af 5:
Handling: ????
Skuespil: ?????
Spænding: ?????
Over all: ?????

– Michelle <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttab og madplan uge 30/31