Vægttab og madplan uge 29/30.

Seriesøndag #2

Efter vi færdiggjorde sæson 1 af den fantastiske serie “stranger things” (Læs anmeldelsen H E R) var vi nødt til at finde en ny serie! Og i den anledning måtte vi trække et lod i vores ‘seriepulje’, jeps – sådan en har vi ? Jesper fangede serien “Girl Boss” og jeg må desværre sige at den ikke har været imponerende indtil videre.

Navn: Girl Boss
Hvor: Netflix
Gener: Comedy
Hvorfra: 2017-

Well – det lød lovende, en serie om en hårdarbejdende ung kvinde der med iværksætter ånd, ved et tilfælde starter hendes egen virksomhed – som ender med at blive succesfuld. Dette i en cocktail af jokes, grin og kærlighed. Its gonna be good – men det blev det bare aldrig rigtigt.

Serien tager udgangspunkt i den unge kvinde Sophia som mistrives i hendes job, hun mangler penge men formår alligevel at holde næsen over vandet ved fordkellige jobs som holder i korte perioder. Sophia har en rig far – som desværre ikke synes noget af det hun gør er rigtigt. Hun er selvfølgelig i krise.

Sophia finder en jakke af høj værdi som hun køber i en genbrugsbutik, og sælger videre med god fortjeneste. Der starter eventyret om hendes e-bay virksomhed ‘Nasty Gal’ som sælger brugt vintage tøj.

To be fair – jeg så kun 4 afsnit inden jeg droppede serien. Den havde efter de 4 afsnit stadig ikke formået at fastholde mig – og sorry to say, men jeg har ikke tid til at spille ret meget mere tid, på en dårlig serie, end det.

Dog, bonus for at faren er ‘Hank’ fra breaking bad og at venindes rigtige navn er Ellie (altså skuespilleren hedder Ellie)! Det må da give bare lidt plusser.

Jeg er sikker på at nogle synes om serien, den har trods alt fået 7.2 på IMDB – men hverken Jesper (som droppede den efter 2.5 afsnit) eller jeg var imponeret, og det trods Jespers i forvejen elendige humor – forstået på den måde at han elsker platte film som “this is the end”, “lets be cops” og “pineapple express” – men denne serie var alligevel for plat for hans smag.

Vurderingen for denne serie må desværre blive som følgende;

Score ud af 5:
Handling: ??
Skuespil: ?
Spænding: ?
Over all: ?

Men hey, noget godt er der slet i denne uges seriekiggeri, vi trak et nyt lod i seriepuljen og vi ser nu “bates motel” – en serie bygget op omkring den gamle film psycho, vi har set 8 afsnit, og den er virkelig spændende! Måske jeg kan nå at se hele sæson et af den så jeg kan anmelde den i næste uge? I’ll hope so!

Tak fordi i læste med – ha’ en skøn søndag ?

– Michelle <3

6 kommentarer

 • Den er faktisk okay, men skuespillet er ikke imponerende og hovedpersonen irriterede mig grænseløst. Konceptet er dog ret fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hashtagmor

   Du har helt ret! Jeps hun er vildt irriterende ? Måske det er forklaringen på at jeg ikke er fan af den? ?
   – Michelle <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, smart med en seriepulje 😀
  – Jeg har også hørt så meget om Girl Boss, men den har heller ikke rigtig fanget mig.

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hashtagmor

   Glad for at jeg ikke er den eneste der blev list skuffet ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Ildstein

  Ærgerligt at serien ikke faldt i jeres smag.
  Til gengæld, tror jeg faktisk at jeg selv ville kunne lide serien, men det må jo komme an på en prøve 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hashtagmor

   Jeg synes helt sikkert du skal prøve! Man kan jo altid se nogle afsnit og droppe den igen hvis det slet ikke dur for en ?
   – Michelle <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttab og madplan uge 29/30.