#Pseudomor

Spidermand i aktion

7. juni 2017

Nogle dage kan det godt være ret hårdt at være en 2.5 årige lille pige – nogle dage er det faktisk bare nemmere at være en helt anden.

I dag skulle vi ud og spise med mormor efter vuggestue – Agnes var lidt utilfreds og ville faktisk allerhelst bare være nøgen… gode råd er dyre for selvom vi ikke er kropsforskrækket herhjemme, så kan man altså ikke gå ud af døren uden tøj på – specielt ikke i det her vejr, hvor fanden blev sommeren af?! Nå men jeg fik selvfølgelig en god ide! Jeg spurgte Agnes om hun ikke skulle have hendes spiderman kjole på – og D E T ville hun gerne!

Vi ankom til resturanten og Agnes ville straks hen og lege. Hun spiste dog en masse rejer, lidt nudler og nogle ananas inden.

Agnes smuttede derefter hen for at lege i kuglerne – det var et hit!

Vi andre fik spist og Ellie begyndte at nærme sig hendes træthedspunkt.. I det vi skulle til at tage hjem så ville Agnes selvfølgelig gerne have mere af det mad ser var på hendes tallerken.. Nå fuck, hmm! Mormor gik op og spurgte efter en takeaway boks til hendes rester og alle var glade! ❤

Vi kom hjem og far fik puttet Ellie mens Agnes og jeg sad i stuen og spiste hendes takeawayboks. Agnes legede at nudlerne var slanger og sagde “årh nej oaaar – slange niser jeg” fordi slangen åbenbart var i fuld gang med at spise hende ?

Nu sover spiderman også trygt ved siden af mig mens jeg skriver dette, efter en skøn dag, og klar til endnu en dejlig dag i morgen!

– Michelle <3

Relaterede Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Jette 7. juni 2017 at 20:33

  Hahahahaha hvor er hun sød,og så gik vi på resturant med spidermand kostume på.<3

  • hashtagmor
   Svar hashtagmor 7. juni 2017 at 21:20

   Ja hun er fantastisk og helt sig selv 😀
   – Michelle <3

 • Svar Camilla 8. juni 2017 at 12:47

  Hvor er hun sød i den dragt☺️

  • hashtagmor
   Svar hashtagmor 8. juni 2017 at 21:00

   Tusind tak Camilla! ?
   – Michelle <3

  Skriv kommentar