Et døgn i tankehelved ❤

Skal jeg stoppe med at blogge?

Jeg har nogle gange efterhånden fået spørgsmål om, hvordan jeg finder tiden til at blogge – og om jeg er nødt til at stoppe nu, hvor jeg igen arbejder 37 timer, har en mand og er mor til 2 små børn. Det vil jeg selvfølgeligt gerne svare på.

Fra den dag jeg startede med at blogge har jeg set det som en interesse, en hoppy – min hoppy. Det er der mig bekendt ikke specielt meget tid til når man har børn, og tiden skal selvfølgeligt planlægges ret meget. Efter jeg er startet på arbejde igen er det som før, jeg blogger altså som jeg hidtil har gjort – om aften. Hos os er putningen af børn delt op på den måde at Jesper tager sig af Ellie mens jeg tager mig af Agnes. Selvom Agnes er 2,5 år gammel, så har hun behov for trygheden om aften, efter lang tids adskillelse og derfor ligger jeg hos hende til hun falder i søvn. Det er tid hvor hun har behov for mig i nærheden, men hvor hun egentligt intet kræver af mig – udover lidt vand engang i mellem, kram og putning. Det tager som regel 30 til 60 minutter fra vi går op i soveværelset, til hun sover. Da jeg jo ikke skal noget, andet end at ligge i soveværelset i den tid, så benytter jeg muligheden for at opdatere bloggen. Jeg skriver blogindlæg, finder billeder, planlægger fremtidige blogindlæg, opdatere facebook og instagram, tjekker vores statistikker, deler bloggen i forskellige fora for blogger m.m. for at sprede kendskabet til vores blog. Derudover skriver jeg ideer ned og besvare alle jeres søde beskeder mens jeg tisser (i ved, de 5 minutter man bare engang i mellem har for sig selv om dagen som mor ??)

[easy-image-collage id=1110]

Men hvorfor og hvordan er der nogle af mine indlæg der bliver postet om morgen, formiddagen eller middagen? Vi blogger gennem www.bloggerspoint.dk, som er en stor blogportal – derigennem kan man planlægge blogindlæg, og på den måde vælge at et indlæg først skal udgives dagen efter kl. 11.30, eksempelvis. Det samme er muligt på vores facebookside – og derfor er det faktisk ikke nødvendigt at være fysisk igang med bloggen, for at dele indlæg med jer læsere – smart ikke? Det siges at størstedelen af læsere er mellem 14 og 17 ish, derfor giver det bedre mening af ligge et indlæg ud kl. 12.00 frem for kl. 19.45, da sandsynligheden for at det ses mellem 14 og 17 er større når det først er delt kl. 12.00. Så fik i også lidt baggrundsviden 🙂

Hvad vil jeg med bloggen? Egentligt startede det mest af alt som et barsels hyggeprojekt – men jeg er helt sikkert blevet gladere for det end jeg lige regnede med. Jeg har altid delt vores hverdag med jer via snapchat, instagram og facebook – en del af det er nu rykket ind på bloggen i stedet. Jeg synes det er skønt at inspirere andre, og det håber jeg med bloggen sammentid med at jeg deler ting fra min hverdag som altid.

Så T A K! Til jer alle for at læse med, og gøre det muligt for mig at fortsætte det jeg laver 🙂

– Michelle <3

2 kommentarer

  • Jette

    Det er også både spændende,sjovt, og sørgeligt og læse dine opslag,tak skal du have for nogle gode opslag skat <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et døgn i tankehelved ❤