Første arbejdsdag.

Et døgn i tankehelved ❤

Puha – et af de værste døgn er netop overstået! Det er så vildt hvordan ens tanker kan starte af en lille uskyldig ting og med pendulfart fare rundt, helt derud hvor man har svært ved at nå dem og igen skabe et rationelt tankemønster. Det skete for mig igår!

Søndag da jeg skulle skifte Agnes ble lagde jeg mærke til en lille, hvad kan man kalde det – bule? i lysken. Den var ret hård og jeg havde aldrig set den før, så jeg kaldte selvfølgelig på Jesper. Jeg forklarede Agnes at hun havde en lille sjov bule – og fik hendes hånd guidet derned så hun selv kunne mærke, det var virkelig vigtigt for mig at undgå at hun på en eller anden måde blev utryg eller at jeg fik skabt panik, derfor snakkede vi stille og roligt omkring det og viste den også stille til Jesper. Da pigerne sov blev vi enige om at den skulle undersøges hos lægen men at vi lige ville holde øje med den en enkelt dag mere.

Mandag morgen var den pludseligt meget mindre og vi blev selvfølgelig i tvivl omkring hvad vi skulle gøre – skulle vi afvente eller få det tjekket? Mandag eftermiddag da jeg hentede Agnes i vuggestuen mærkede jeg igen efter og den var nu stor igen.

Mens jeg puttede Agnes mandag aften kom jeg til at Google lidt på det – de af jer der har prøvet at google sygdomme, i ved at det skal man lade vær med! Og jer andre – det er altid worst-fucking-senario der udspiller sig på google! Så efter en halv times læsning omkring ‘lymfekirtel kræft’ – ‘lymferne bekæmper infektioner – har dit barn ikke været syg kan der være tale om leukæmi’ m.m. tja Fuck! Jeg havde det elendigt! Hvad nu hvis min stakkels lille fantastiske pige skulle være så syg!? Hvad nu hvis der ikke var noget der kunne rede hende? Hvis hun havde kræft! Det er jo nærmest den værst tænkelige situation. Hun havde nemlig ikke været syg og virkede heller ikke til at blive det i nærmeste fremtid – så ingen infektion at bekæmpe! Vi blev enige om at Jesper tirsdag, skulle tage hende til læge.

Da jeg gik i seng om aften, lå jeg klæbet op af Agnes – og Jesper gjorde det samme. Jeg kunne vitterligt ikke bære tanken om at der måske vikle bære en ende på det – så jeg sugede alt kærlighed ud af hende mens jeg overøste hende med oceaner af omsorg ? natten gik – og jeg havde hende som altid tæt hele tiden, men i nat endnu tættere.

[easy-image-collage id=1099]

Det blev tirsdag morgen, og Jesper skulle aflevere pigerne i vuggestue mens jeg arbejde 7-16, det var nogle sindsygt hårde timer, rent personligt. For mens jeg sad der – omringet af mine nye søde kollegaer, så var mine tanker og mit hjerte hos Agnes. Jeg har aldrig prøvet at “give slip” sådan rigtigt – at overlade et så vigtigt lægebesøg til Jesper og blot sidde der, helt “alene” og uden indflydelse på noget. Hvad hvis hun skulle indlægges? Hvis hun var uhelbredeligt syg? Hvis jeg skulle miste hende. Tanken er ubærelig!

Klokken blev 13.30 og jeg viste at Jesper, Agnes og Ellie nu var ved lægen. Kl 14.45 ringede han! Endeligt! Agnes var helt rask – det var åbenbart meget normalt når man var tynd at ens lymfekirtler var fremtrædende – de var bevægelige og alt var præcis som det skulle være – jeg var så lettet! Det var som en sten faldt fra mit hjerte! ? Man føler sig lidt pylret efter sådan en omgang men lægen havde fortalt at det var godt at vi reagerede og at vi selvfølgelig skulle holde øje med om den voksede sig endnu større eller ‘sad fast’.

[easy-image-collage id=1101]

Nu kysser, krammer og hygger vi lidt ekstra og Agnes fik en dumle af lægen og et stykke belgisk chokolade af mig – fordi hun er så fantastisk sej og højt elsket ?

Tak fordi du læste med!
– Michelle <3

   

4 kommentarer

 • Sikke en forskrækkelse ! Godt alt gik godt ved lægen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Jeg sidder med tåre i øjene,nej nej tænkte jeg da jeg læste det,jeg VIL IKKE MISTE MIN ELSKEDE BARNEBARN,men så da jeg læste efter min dejlige svigersøn var kommet hjem fra lægen med besked om at Agnes IKKE fejlet noget,så faldt der en KÆMPE KÆMPE STOR STEN fra mit hjerte <3 <3 Du må også have haft det dårligt mens du sad på arbejdet,du må virkelig ikke have været særlig effektiv/aktiv idag,for din hjerne har jo været hos Agnes hele dagen,giv hende et kys,knus og kram fra mormor og sig til hende at jeg elsker hende <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hashtagmor

   Jo jeg var ‘heldigvis’ ligeså effektiv som altid – men det var hårdt ja, ikke at vide noget om det hele ❤ det skal jeg nok gøre ?
   – Michelle <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første arbejdsdag.