Fantastiske fuldkorns pølsebrød

Første arbejdsdag.

Madpakken var smurt – vækkeuret stillet til kl 6, vi var så klar, som vi kunne være til en ny periode, som betyder mindre tid sammen – mere tid hver for sig.

Efter ca 5 timers afbrudt søvn, vækkede Ellie os kl 5 ? livet med små børn er ikke altid taknemmeligt, men det er ok! Mere tid til familiesamværd inden afgang mod vuggestue og jobs.

Jeg mødte kl 8 i morges – inden da skulle pigerne klargøres, de fik morgenmad – tøj på – solcreme og tandbørstningen fik vi også overstået, og så var vi ude ad døren kl 07.10.

Som de faste læsere nok efterhånden har læst sig frem til, så priotere vi familietid, samværd, hygge og et minimum af pasning. Af samme årsag har både min mand og jeg ændres i vores arbejdstider, så de harmonere med mest muligt tid hjemme. Vi er begge ansat 37 timer, og alligevel kan vi holde pasningen af børnene på et niveau der hedder:

Mandag fri/07.30-14.15
Tirsdag 07.15-15.15
Onsdag 07.30-14.15
Torsdag 07.15-15.15
Fredag 07.30-13.45 (eller efter lur)

Det er kun muligt fordi vi har fleksible arbejdspladser og en fantantastisk familie! Farmor henter pigerne hver onsdag (så vidt muligt) mens mormor kommer herhjem og passer dem hver anden uge om mandagen. Jeg er SÅ taknemmelig og jeg priser mig lykkelig for at dette er den løsning vi har. Det betyder dog også at jeg arbejder 7.15-16.00 tirsdag og 7.15-17.00 torsdag, men det er ok, for de dage aflevere og henter min mand ?

Nå men første arbejdsdag? Den gik super fint! Under min barsel er min arbejdsopgaver centraliseret, hvilket betyder at jeg i dag startede i en helt ny afdeling med helt nye kollegaer – dog stadig de samme opgaver. I løbet af de næste uger skal jeg dog have flere opgaver fra andre teams, som jeg endnu ikke har prøvet krafter med. Men jeg elsker at lære så for mig er det intet problem. I dag fik jeg også lov at besøge mine gamle kollegaer, som jeg stadig skal arbejde tæt sammen med, blot i en anden fysisk placering – og hvor var det skønt at se dem igen! :’) ..

Jeg hentede pigerne kl 14.15 – hvorefter vi kørte ind forbi kidsworld og hentede en pakke jeg havde bestilt, så tog vi hjem, hyggede, lagde neglelak og lavede aftensmad ? Jeg er vild med mine piger – og jeg nød virkelig at se dem igen efter en hel dag uden.

– Michelle <3

   

2 kommentarer

 • Jette

  Det var dejligt at du havde en rigtigt god arbejdsdag skat. Ja det var dejligt at se trunte 1 og 2 ikke <3 <3. De var vel også rigtigt glade for at se MOAR 😀 :-D..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hashtagmor

   Ja bestemt – selvom jeg ikke engang tror at de har lagt mærke til at jeg var på arbejde ? det gør de i morgen:(
   – Michelle <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastiske fuldkorns pølsebrød