#Livsstil og vægttab

-19.4 kg på 19 uger

4. juni 2017

Jeg har næsten altid vejet lidt for meget, haft lidt ekstra på hofterne, en delle på maven og nogle tykke lår – sådan ser jeg ud.

[easy-image-collage id=773]

Billede 1 er før graviditeterne og billede 2 er efter begge graviditeter, og plus 20 kilo-ish.

Jeg forsøger at leve i en balanceret hverdag hvor jeg spiser sundt, men med plads til lidt ekstra, mit store problem er bare at det ikke er lidt ekstra – og det kompensere jeg for, ved at skære ned på sundt mad og øge mit aktivitetsniveau. Før jeg fik børn var det nemt – jeg kunne sagtens tage 3-4 hold a en times varighed i streg, i fitness world, uden at nogle manglede mig hjemme og jeg behøvede heller ikke at stå til regnskab for nogle, når jeg åbnede en ny pose slik eller bestilte takeaway. Nu er hverdagen en helt anden. Nogle dage kan mit eneste reelle måltid være aftensmaden – hvor resten af dagens madindtag består af chokolade, chips eller kage. Det er frygteligt – og det er helt klart grunden til at jeg, da jeg var højgravid med Ellie havde nået en kampvægt på 107 kilo!

Jeg tabte mig selvfølgelig hurtigt en del – Ellie var jo 4025 gram ved fødslen + moderkage, væske m.m. men jeg tog stille og roligt på igen igennem min barsel.

[easy-image-collage id=775]

D. 12/12 2016 besluttede jeg mig for at nu skulle det være slut! Jeg ville ikke længere være tyk! Jeg vejede 103.4 kg den dag. Jeg forsøgte mig med forskellige metoder, kalorietælning – LCHF – fastekur – militærkur, men selvom mine kilo raslede af, var jeg jo stadig ikke sund! Jeg har aldrig set mig selv som værende “fed” – bevares jeg var bestemt overvægtig, men jeg har ikke set mig selv i spejlet og tænkt “okay du er fed!” – jeg forstod aldrig hvor alle mine kilo sad henne. Først 19 uger efter vægttabsstart og 19.4 kilo lettere kan jeg se det! Jeg var jo enorm til sidst.

[easy-image-collage id=777]

Min vægt sagde for 3 uger siden 84 kilo – men jeg er stoppet med at veje mig. Jeg kunne sagtens tåle at tabe mig 10-15 kilo mere, men mit fokus skal flyttes! Jeg skal være sund og ikke tynd. Jeg ved godt at det her kommer til at koste mig nogle kilo, og det er okay, så længe jeg kan flytte mit fokus er alt okay.

[easy-image-collage id=784]
Jeg tænker at jeg løbende vil ligge opskrifter ind, men også dele fremgang og råd til vægttab ind – for selvom min måde ikke nødvendigvis altid var lige sund, så ved jeg en del om kost og ernæring i gennem mine mange forsøg på at tabe mig tidligere i mit liv.

[easy-image-collage id=782]

Jeg håber at i har lyst til at følge med – i min kamp for et sundt liv! Ligemeget hvordan jeg ser ud – så er min krop fantastisk – den har givet mig 2 fantastiske børn og jeg er den evig taknemmelig! ?

– Michelle <3

Husk at du kan følge med på vores facebook hvor vi opdatere dagligt med alle nye blogindlæg, billeder m.m. ?

Relaterede Indlæg

10 Kommentarer

 • Svar Simone 5. juni 2017 at 9:06

  Du ser altså helt fantastisk ud!! 🙂

  • hashtagmor
   Svar hashtagmor 5. juni 2017 at 13:10

   Tusind tak – hvor er det bare sødt sagt! <3
   – Michelle <3

 • Svar Emma 5. juni 2017 at 9:52

  Wow, hvor er du altså sej! Super godt gået.

  • hashtagmor
   Svar hashtagmor 5. juni 2017 at 13:11

   Tusind tak – hvor er du sød! <3
   – Michelle <3

 • Svar Emilie Ildstein 5. juni 2017 at 10:29

  Hvor er det flot! Du skal være rigtig stolt af dig selv og hvordan du ser ud❤️

  • hashtagmor
   Svar hashtagmor 5. juni 2017 at 13:12

   Tusind tak – jeg er efterhånden også nået dertil hvor jeg synes jeg er helt okay! <3
   – Michelle <3

 • Svar Frk. Mejer 5. juni 2017 at 14:00

  Hvor er du sej og hvor er du dog bare smuk! <3

  • hashtagmor
   Svar hashtagmor 5. juni 2017 at 14:10

   Tusind tak – det bar virkelig sødt sagt ?
   – Michelle <3

 • Svar Jette 6. juni 2017 at 20:37

  Du er smuk uanset hvordan du ser ud skat <3 Du skal selvfølgelig bare have det rigtigt godt med dig selv. Men mor elsker dig uanset hvad <3 <3

  • hashtagmor
   Svar hashtagmor 7. juni 2017 at 20:59

   og jeg elsker dig! <3
   – Michelle <3

  Skriv kommentar