Flødeboller - lakrids og nutella

G I V E A W A Y – pixizoo!

I dag holder vi Ellies 1 års fødselsdag – egentligt har hun først fødselsdag på tirsdag, men det er lidt bøvlet at invitere til fødselsdag en tirsdag, så vi holder den i dag. Det er så surrealistisk at hun allerede er så stor, hvad skete der lige? Det føles ikke som så længe siden, at jeg havde en kæmpe rund mave (okay det har jeg stadig engang imellem – he he he), men jo – åbenbart et år! Anyways – i forbindelse med Ellies fødselsdag, tænker jeg at I, mine kære læsere, også skal have en lille gave, som tak for at i er så søde at støtte op om projektet og læse med på vores blog.

[easy-image-collage id=986]

Kender du Pixizoo? Det er en fantastisk webshop som forhandler en masse lækre produkter til børn.
Jeg har selv benyttet dem i stor stil, jeg har blandt andet købt neonate babyalarm, højstol fra tripp trapp, EGG cykelhjelm m.m. mit næste køb skal klart være en Ergobaby bæresele, da vi har brug for en ekstra til vores sommerferie.

[easy-image-collage id=987]

Jeg har været så heldig at få lov til at udlove et gavekort til Pixizoo på 500 kr, til en heldig følger! For at deltage skal du lige hoppe over på min instagramprofil, finde dette billede:

Og gøre som der står i billedeteksten ? Vi trækker vinderen på lørdag, d. 24.6.17 – og vinderen får direkte besked!

Held og lykke til jer alle sammen.

– Michelle <3

Husk at du kan følge med på vores facebookprofil, hvor vi opdatere dagligt med nye blogindlæg, billeder, konkurrencer m.m.

Præmien i dette indlæg, er sponsoreret af pixizoo.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flødeboller - lakrids og nutella