Happy fathersday!

Bønner ala mexico

I dag skulle aftensmaden være nem – og da jeg går en del op i at reducere madspild, blev der smidt en masse ting i, som vi ellers ikke ville få brugt. Blandt andet noget tapaspølse og stokken fra vores broccoli.

Ingredienser:

500 gram hakket oksekød 

Olie/smør til stegning 

2 løg

Tacomix (eller andet krydderi)

2 store håndfulde frisk spinat

Stokken fra et broccolihovede

1/2 tapaspølse med hvidløg

Grønne bønner

Edemamebønner

Chedderost

Mozerellaost

Fremgangsmåde:

1. Hak løgene.

2. Steg løgene i lidt olie/smør.

3. Put det hakkede oksekød i og brun det.

4. Mens oksekødet, bruner hakkes pølsen og broccoli stokken.

5. Tilsæt spinat, broccoli, pølser og krydderier til det gennemstegte kød.

6. Når spinaten er “faldet sammen” ligges alt kødet i et ovnfast fad.

7. Bønnerne fordeles på toppen.

8. Osten ligges til sidst på toppen.

9. Retten gratineres i ovnen i ca 20 minutter ved 200 grader.

10. Serveres straks – gerne med lidt grøntsager ved siden af.

 

 

– Michelle <3

Hvis du endnu ikke har set vores facebookside – så skynd dig derind og følg med. Så er du altid opdateret! ?

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy fathersday!