#Hashtagmor

Mad og kærlighed

  • #Mad, mad, mad!
    • #Aftensmad
    • #Frokost
    • #Morgenmad
    • #Bagning
    • #Madplan
    • #Mad på tid (arbejdstid)
  • #Bagom bloggeren
    • #Personlige indlæg
    • #Anmeldelser
    • #Sponsoreret
  • #Ferie og rejse
    • #Rejse med børn!
  • #Mine piger
    • #Graviditet og fødsel
december 6, 2018

Mexicanske pandekager

Når det skal være super nemt, så kan jeg i den grad anbefale at putte mexicanske pandekager på menuen. Det smager super skønt, og så er det virkelig nemt at lave.

Mexicanske pandekager #hashtagmorMexicanske pandekager #hashtagmor

Jeg har delt en masse opskrifter med jer gennem tiden, min kylling i pikantsovs er stadig en af favoritterne. Find den her.

Mexicanske pandekager #hashtagmor

Jeg bruger helst friskrevet cheddarost, fordi det smelter bedst og så smager det jo også fantastisk. Derudover fyldte vi vores lækre pandekager med masser af salat, blandt andet stop madspilds agurker som var super lækre fra Bilka, selvom de var små og dermed frasorteret. Vi brugte desuden ærteskud i pandekagerne, en lækker type salat som jeg på det sidste er begyndt at holde meget af.

Mexicanske pandekager #hashtagmorMexicanske pandekager #hashtagmor

Du kan prøve min lækre dip, til nachos – den opskrift finder du her.

Mængde: 4 personer.
Tilberedningstid: 20 minutter
Heraf arbejdstid: 20 minutter.

Ingredienser:
500 gram oksekød.
1 pose mexicansk krydderi (tacospice).
1 rødløg.
Tomatpure.

Chedderost (gerne en blok).
Salat – jeg brugte ærteskud.
Agurk.
Majs på dåse.

Salsa.
Cremefraiche.

8 styks tortilla pandekager.

Fremgangsmåde:
1. Brun dit kød. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Skær dit rødløg i “skiver”.
3. Når dit kød er gennemstegt putter du krydderi, rødløg og tomatpure i.
4. Lad kødet stege en smule mere mens du gør grøntsager og pandekager klar.
5. Læg dine pandekager i ovnen.
6. Skyld salaten, åben og skyld dine majs og skær din agurk i skiver.
7. Pandekagerne skal kun være i ovnen indtil de er lune.
8. Pandekagerne serveres med kød, grøntsager, friskrevet cheddarost, salsa og cremefraiche.

Velbekomme!

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.

Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.

Del gerne mit indlæg her:

  • Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)
  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)

Indlægsnavigation

Tunbøffer, græskarfritter og krydderurtcreme
Super lækre alkohol frie drinks – perfekte til nytår

1 comment

  • Tacoskåle med masser af lækkert fyld – #Hashtagmor
    december 12, 2018

    […] Du kan også prøve mine mexicanske pandekager, hvis du er mere til at prøve det. […]

    Reply

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg i mine opskrifter

Find dine favoritter

Hvem er jeg?

Velkommen til #hashtagmor, en blog om mad, børn og mit liv på godt og ondt.

Jeg er en femogtyve år ung kvinde, gift med Jesper, mor til to fantastiske piger, kontorassistent, instagrammer og (selvfølgelig) blogger. Forvent en masse inspiration, lidt for ærlige indlæg, alt for meget foodspam og en blog skrevet, lige fra hjertet.

De varmeste blogger hilsner, Michelle Elbæk Jensen / #hashtagmor

  • Elara by LyraThemes
  • Copyright - Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.